Yok hocam sağlam ürün aula. Sadece çeşitlilik olsun diye yeni bir şey düşünüyorum. Akko tarzı yeni klavyeler de geldi o yüzden bir tavsiye almak istedimyardimda bulunamiyacagim ama bende aula f87 dusunuyodum daha saglam yazmissinizda acaba saglamlikla ilgili sorunu mu var aulalarin.
Aula f75 kullandım arkadaşlar. Daha üst seviye sağlam bir klavye önerebilir misiniz? Bütçe 4.5k çoğunlukla fps oyunu oynuyorum düşük gecikmeli olursa iyi olur,teşekkürler.
Daha üst seviye klavyeye geçmek istemenizdeki sebep ne hocam. Kullandıgınız klavyeleri yetersiz mi buluyorsunuzAula f75 kullandım arkadaşlar. Daha üst seviye sağlam bir klavye önerebilir misiniz? Bütçe 4.5k çoğunlukla fps oyunu oynuyorum düşük gecikmeli olursa iyi olur,teşekkürler.
Hocam tmr ne oluyorİyzico %10 + 300tl cashback var![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr
ST RT HE 8khz gibi özellikler f75 de yok bence gereksiz özellikler ama arayanı oluyorDaha üst seviye klavyeye geçmek istemenizdeki sebep ne hocam. Kullandıgınız klavyeleri yetersiz mi buluyorsunuz
HE nin daha iyi versiyonu diye duymuştumHocam tmr ne oluyor
iyzico var o bitsin geri düşerBende alüminyum klavyeye geçmek istediğimden f75 i satıp bunu alıcam ama direkt zam geldi
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
he nin daha iyi versiyonu degil hem mekanik hem de manyetik switch destekliyorST RT HE 8khz gibi özellikler f75 de yok bence gereksiz özellikler ama arayanı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
HE nin daha iyi versiyonu diye duymuştum
Daha üst seviye klavyeye geçmek istemenizdeki sebep ne hocam. Kullandıgınız klavyeleri yetersiz mi buluyorsu
iyzico var o bitsin geri düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:
he nin daha iyi versiyonu degil hem mekanik hem de manyetik switch destekliyor
kullanım amacına baglı alttaki he 8k ya sahip kablosuz kullanmazsın bile üstteki ise mekanik switchli 1000 hz bir klavye yazım ses hissiyatı oldukça iyidir![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines Black RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Şu 2 klavyeden hangisi daha mantıklı hocam sizce birinin 4000 diğeri 8000 bataryası var sanırım![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr