emirhan_Kavak
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Mekanik
Kablolu kablosuz fark etmez
3 aşşa 5 yukarı bütçe 600-700
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 664,14TL 64%OFF | E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuşları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstüMekanik
Summoner mini çok kötü
özelden sana birkaç soru soracağım bakar mısınAliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 664,14TL 64%OFF | E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuşları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü
![]()
E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuşları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hoş geldin indirimi ile 670 TL'ye gelitor yeni hesap açıp alırsan daha iyisi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Summoner mini çok kötü
Bakarımözelden sana birkaç soru soracağım bakar mısın
alınmaz kalitesiz bir klavye magic refiner rk68 en mantıklı klavye olur
E-Yooso Z11T'den sonra.alınmaz kalitesiz bir klavye magic refiner rk68 en mantıklı klavye olur
ne marka switch kullanıyor hocamE-Yooso Z11T'den sonra.
Huano redne marka switch kullanıyor hocam
o zaman kesinlikle bu fiyata en iyisiHuano red
%60 falan istiyorsanız Magic refiner rk68 alınabilir Türkçe istemenizin anlamı yok piyasada doğru dürüst Türkçe klavye yok zaten Windows Türkçe olunca siz "ğ" tuşunun olduğu yere basınca "ğ" olur
Hocam 1 aya gekir diyo tr içinden Alınır mı? bu klavyeAliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 664,14TL 64%OFF | E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuşları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü
![]()
E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuşları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hoş geldin indirimi ile 670 TL'ye gelitor yeni hesap açıp alırsan daha iyisi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Summoner mini çok kötü
TR içinde bu klavyenin muadilleri 1500 tl bandında.Hocam 1 aya gekir diyo tr içinden Alınır mı? bu klavye