Yardım Klavye önerisi (KLAVYE SEÇEMİYORUM)

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
300
Klavye Seçemiyorum bi türlü veya bulamıyorum

Tercihim :
61 veya 82 tuşlu numpadsiz Kablosuz (Kabloluda olur)
Mekanik veya olmayan farketmez

Ancak bunların dışındada
150-300₺ arasında güzel bir klavye önerebilir misiniz?
Bundan önce Logitech K380 Kullanmıştım

Siyah veya Kahverengi switch olursa daha iyi olur çok fazla ses çıksın istemiyorum.

Eğer blue switch'e tamamım derseniz kesinlikle K552 öneririm. Amazon'da yılın klavyesi seçildi bu klavye.

Eğer blue switch'e tamamım derseniz kesinlikle K552 öneririm. Amazon'da yılın klavyesi seçildi bu klavye.
Bu Blue Switch mi, emin misiniz?

Ben ses çıksın istemiyorum fazla, çünkü oyundan daha çok yazı yazıyorum sürekli

Ajazz AK33 Doğrusal Eylem Mekanik Klavye Oyun E-Spor (Yurt Fiyatı (hepsiburada.com)

Bu klavyenin switchleri nedir hiç bi yerde yazmıyor ve nasıl sizce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

K552 değil mi bu? K552 ise blue switch diye biliyorum. K552-R modeli red switch.
Ajazz AK33 Doğrusal Eylem Mekanik Klavye Oyun E-Spor (Yurt Fiyatı (hepsiburada.com)

Bu klavyenin switchleri nedir hiç bi yerde yazmıyor ve nasıl sizce ?

Bu ürünün switchleri nedir , çok rahatsız edici ses çıkartmaması önemli ve bu klavyenın ustundekı yazılar kırmızı mı yoksa led yüzünden mi öyle ?
Hocam red switch bende var memnunum az bir yay sesi var birde 3ayda tek bir sdıkıntı ile karşılatım 2 kkere sadece bir harfin ışığı yanmadı 15 dakikada geçti

Hocam red switch bende var memnunum az bir yay sesi var birde 3ayda tek bir sdıkıntı ile karşılatım 2 kkere sadece bir harfin ışığı yanmadı 15 dakikada geçti
ürün ışıksız diyor , red switch çok ses çıkartan değil miydi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri