Yardım Klavye önerisi lazım

Reaksiyon skoru
15
350-400lirayi aşmayacak şekilde blue Switch mekanik klavye onerebilir misiniz bide ben tkl hastasıyım büyük klavye sevmiyorum tkl olursa iyi olur.

350-400lirayi aşmayacak şekilde blue Switch mekanik klavye onerebilir misiniz bide ben tkl hastasıyım büyük klavye sevmiyorum tkl olursa iyi olur.
Klavyelere o kadar uzağım ki TKL hastasıyım deyince geçmiş olsun yazacaktım :LOL:.

Bütçe 600 yapılırsa k552 alınabilir ama bütçeyi 50 TL daha aşarsanız bu var buda en kalitelisi yani gamepower rampage James Donkey felan önermiyorum
Ben de bunu düşünüyorum klavye yorumlarında uygun fiyatlı olarak hep bunu öneriyorlar en son eğer daha uyguna bulamazsam bunu alicam zaten bildiğime göre redragon klavyeleriyle ünlü bı marka

Takipteyim bende klavye arayasindayim...

Gamepower katana

Donanım arşivinin yayınladığı klavye ?
Kanka tkl değil o numpad tuşları olmasın istiyorum birde Logitech klavyeleri kaliteli fakat bazi ürünleri kronik sıkıntılı olabiliyormuş o yüzden pek tercih etmiyorum ama asıl sevmeme sebebim numpad olması
Post automatically merged:

Gamepower katana
Gamepower klavye konusunda aşırı linçlenen bı marka her klavyede aynı kronik sıkıntılar var herkes çok şikayetçi o yüzden klavyesini almaya çekiniyorum
Post automatically merged:

Gamepower katana
Kanka bide 400dedim ama bu klavye 800lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,693
Üyeler
190,950
Son üye
lpatriotl