KLAVYE ÖNERİSİ MEKANIK

2knw

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Yeni bir klavyeye ihtiyacim var. Fiyat performans olmasini istiyorum. Arkadaslarimin bazıları oil switch Rampage Quell pro önerdi klavyelerden pek ablamam onceki klavyem blue switchdi ve bu sefer bu kadar aesli olmasini istemiyorum. 5knın ustune hatta 4.5knın ustune cikmayacak mekanik klavyeleri onerir misiniz. Genelde fps oyunlari oynuyorum. İyi forumlar

Yeni bir klavyeye ihtiyacim var. Fiyat performans olmasini istiyorum. Arkadaslarimin bazıları oil switch Rampage Quell pro önerdi klavyelerden pek ablamam onceki klavyem blue switchdi ve bu sefer bu kadar aesli olmasini istemiyorum. 5knın ustune hatta 4.5knın ustune cikmayacak mekanik klavyeleri onerir misiniz. Genelde fps oyunlari oynuyorum. İyi forumlar
İyi manyetikler pahalı olur ve gereksiz. Senin için bu attığım tam fiyatına göre alüminyum kasa premium.

reis fps ağırlıklıı oyun oynuyorsun

wraith w75 öneririm. ( wraith düşmanları gelmeden )

Bu fiyata en ideali Wraith.

Manyetik düz mekaniğe göre çift basma ve bozulması daha az olan yeni switchler. Bir nevi gelişmişi diye düşünebilirsin. Manyetik switchlerin tuş basma süresini de ayarlayabildiğinden, genel olarak klavye kullanımında seni rahatlatıyor. Oyunlarda bu basma hızlarının da avantajını görebiliyorsun. Hem oyun hem yazmada büyük konfor sağlıyor.

Wraith'in ayrıca yedek switchleri, istersen sitede bilek desteği (tükenmiş) veya şu tarz kablolar da satılıyor.

Wraith haterlarının sebebi üründen çok site. Site halen bavulcu kafasında aslında, belirli markalar ile anlaşıp getiriyor. Stokları öyle sürekli döngüye girecek yükseklikte değil. Bu yüzdendir kendilerine ait ürünleri yerelde üretip veya Çin'de ürettirip daha uyguna satmaya da çalışıyorlar. İkinci sebep ise Amazon, Hepsiburada ve Trendyol gibi aracı sitelerde satış yapmıyorlar. Buradaki iade politikasından zarar görecek kadar da küçük firmalar aslında. Genel kullanıcı da malum ülkede herkes tarafından dolandırılma yaygın, böyle firmalardan alışveriş yapmak istemiyor. Veya yaşanan 3-5 sorunda siteyi bayağı ön yargı ile başkalarına da önermiyor. Wraith'in işi bir tık zor çünkü ben göründüğünden daha çok ürün sattıklarını sanmıyorum. Malum bütçeler belirli, insanlar ₺1000-3000 arası ekipman alıyor, o tarafta da rakipleri var ve harici siteler ile iş yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,686
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri