Klavye Önerisi Olan Var Mı ?

Looizy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311

Var mı klavye hakkında bir bilgisi olan ?
Uzun zamandır bakıyorum ve bununla G213 arasında kaldım.
Veya bunun örneklerinde önerisi olan arkadaşlar olursa bekliyorum :)

Bütçenizi net bir şekilde belirtirseniz öneride bulunabiliriz.

Bütçenizi net bir şekilde belirtirseniz öneride bulunabiliriz.
350-400 bandına kadar çıkabilirim en fazla. Multimedya tuşları bulunan örnekleriniz varsa çok memnun olurum. Hoşlandığım tarzdaki klavye aşağı yukarı konu da belirttiklerim gibi.

güzel klavye,alabilirsiniz.

mekanik şart değilse bunu öneririm

Almayı düşündüğünüz klavye kaliteli. Fakat hiç kullanan duymadım. Trust GXT 890 öneririm. Trust'ı görünce "BİM markası!" diyebilirsiniz fakat bu ürünü bayağı kullanan var ve kullananlar çok memnun. https://www.hepsiburada.com/trust-2...e-q-RGB-oyuncu-mekanik-klavye-pm-HB00000COU5F Ayrıca OUTEMU switch kullanıyor.
Outemu switch kullanması güzelmiş ama dediğim gibi mutlaka multimedya tuşlarının olması lazım. Attığım örneklerin ikisinde de var. Yardımın için teşekkür ederim yine de çok sağol :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu olabilir.
Bu da çok hoşuma gitti şuan. Var mı bilindik kanallardan araştırmasını yapan. Bir bakmak lazım

Outemu switch kullanması güzelmiş ama dediğim gibi mutlaka multimedya tuşlarının olması lazım. Attığım örneklerin ikisinde de var. Yardımın için teşekkür ederim yine de çok sağol :)
Hocam multimedya tuşları derken FN tuşları anlamıştım kusuruma bakmayın şimdi anladım. SPK8614 üzecek bir klavye değildir zaten. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu da çok hoşuma gitti şuan. Var mı bilindik kanallardan araştırmasını yapan. Bir bakmak lazım
Monster'ın kendisi inceleme yapmış :D

Hocam multimedya tuşları derken FN tuşları anlamıştım kusuruma bakmayın şimdi anladım. SPK8614 üzecek bir klavye değildir zaten. Şimdiden hayırlı olsun.
Estağfurullah ne kusuru. Onlar da multimedya tuşu sayılıyor benim de belirtmem lazımdı aslında :)
Varsa önerin bekliyorum

Monster'ın kendisi inceleme yapmış :D
ii dedin gral bakalım bi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,106
Üyeler
190,690
Son üye