Switchleri kalitesiz 1000 TL edecek bir klavye değil.Smith Ak680 %60 Boy Brown Switch Hot-swap Kablolu Gaming Oyuncu Klavye- 2 Adet Switch Hediye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Smith Ak680 %60 Boy Brown Switch Hot-swap Kablolu Gaming Oyuncu Klavye- 2 Adet Switch Hediye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
800-1200 tl arası öneri varmı
%60 kötüSmith Ak680 %60 Boy Red Switch Hot-swap Kablolu Gaming Oyuncu Oyun Klavye- 2 Adet Switch Hediye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Smith Ak680 %60 Boy Red Switch Hot-swap Kablolu Gaming Oyuncu Oyun Klavye- 2 Adet Switch Hediye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
%60 kötü
nerenle dinliyosun beni olm %60 kötü diyom hala atıyon
%60 değil o 75nerenle dinliyosun beni olm %60 kötü diyom hala atıyon
klavye %75 %100 adam akıllı bulman bu bütçede zornerenle dinliyosun beni olm %60 kötü diyom hala atıyon
Gözün mü kör %60 değil %75 Ak820 Max. Eğer tam klavye istiyorsanız bunu belirtirsiniz %60 istemiyorum dediğinizde daha büyük boyut önerilir ve %75 bu boyutlardan biri.nerenle dinliyosun beni olm %60 kötü diyom hala atıyon
https://www.trendyol.com/gametech/b...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true örnekklavye %75 %100 adam akıllı bulman bu bütçede zor
%60 istemeyen %75 e okeymi diyo çok farkediyo saol xddddGözün mü kör %60 değil %75 Ak820 Max. Eğer tam klavye istiyorsanız bunu belirtirsiniz %60 istemiyorum dediğinizde daha büyük boyut önerilir ve %75 bu boyutlardan biri.
Evet diyor çünkü tam isteyen tam diye belirtiyor . Boyut isteğini belirtmeden öneri konusu açan akıllı seni.%60 istemeyen %75 e okeymi diyo çok farkediyo saol xdddd
Sen onu al canım kardeşimhttps://www.trendyol.com/gametech/b...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true örnek
Mesaj otomatik birleştirildi:
%60 istemeyen %75 e okeymi diyo çok farkediyo saol xdddd
8wavdıjaokwvğdwapvlwavaEvet diyor çünkü tam isteyen tam diye belirtiyor . Boyut isteğini belirtmeden öneri konusu açan akıllı seni.