Arkadaşlar merhaba şimdi klavye sipariş etmeyi düşünüyorum ama aklımdaki bazı modeller var ama Siz hangisini önerirsiniz birazcık böyle soft bi klavye istiyorum aklımdaki modeller aula75,attackshark,madlions,ajazz,royal kludge bu tarz kalvyeler siz hangisini önerir siniz şimdiden teşekkürler
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu Arada ben linkeri Trendy*l dan attım ama herhangi bir güvenilir sitede olur çok farketmez sizin önerceğiniz varsa
Attack Shark X68PRO HE RGB 8000Hz Kablosuz Rapid Trigger - Snap Tap 0.01mm Manyetik Switch Klavye - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X68PRO HE RGB 8000Hz Kablosuz Rapid Trigger - Snap Tap 0.01mm Manyetik Switch Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları
Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ROYAL KLUDGE R65 Phantom RGB Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
ROYAL KLUDGE R65 Phantom RGB Türkçe Kablolu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu Arada ben linkeri Trendy*l dan attım ama herhangi bir güvenilir sitede olur çok farketmez sizin önerceğiniz varsa