Onun linki atarmisin mekanik olanin50TL daha çıkarsan mekanik klavye var, 50TL çıkamam diyorsan bunu öneririm.
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam 50tl çıksa nasıl mekanik var50TL daha çıkarsan mekanik klavye var, 50TL çıkamam diyorsan bunu öneririm.
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Onun linki atarmisin mekanik olanin
hocam zaten mekanik klavyeyi sordum bu fiyatta en iyi buBu fiyata en iyisi kb487l mi
hocam zaten mekanik klavyeyi sordum bu fiyatta en iyi bu
Gördüğün gibiPhilips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.www.itopya.com
GameBooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G902B ITOPYA'da.www.itopya.com
(Buda hepsiburada 50TL çek ile 200e geliyor)
+75 oldu bu hocam ama ben 170e var sandımGördüğün gibi
Bütçeye 150TL yazmış, önerdiğim klavye 200TL. +50TL işte.+75 oldu bu hocam ama ben 170e var sandım
hocam pardon 150yi görmedim o zaman bu attığını klavyele içinde bende philips/gamebooster öneriyorumBütçeye 150TL yazmış, önerdiğim klavye 200TL. Ne +70TL si, +50TL işte.
güvenilirKbl yi gamegarajdan alayamimmi guvelinirmi