Ev alışverişine denk getir kargo da bedava olsun.Arkadaşlar max70 lira arası klavye onerirmisiniz kullanışlı olsun yeter yeni sistemdizene kadar idare etsin yeter tavsiyelerinizi bekliyom
donanimarsivi.com
Kardeşim bu nasıl klavye böyle ışıklı mışıklı olmadıkça ben ona klavye demem
knk mouse ve kulaklık önemlidir bence klavyeye hiç önem vermem şuan kullandığım klavye bile max 15 lira o kadar düşün trilyon olsa klavyeye 20 liradan fazla vermem çünkü benim için klave önemli değilKardeşim bu nasıl klavye böyle ışıklı mışıklı olmadıkça ben ona klavye demem![]()
Yok ben ironi yapıyordum. Rgb olmayan şeylere çöp gözüyle bakan kitleye bir gönderme yapmıştım.knk mouse ve kulaklık önemlidir bence klavyeye hiç önem vermem şuan kullandığım klavye bile max 15 lira o kadar düşün trilyon olsa klavyey 20 liradan fazla vermem çünkü benim için klave önemli değil
Bende var space tuşu allaha emanet bastırmak gerekEv alışverişine denk getir kargo da bedava olsun.
![]()
Elektronik Ürünler- A101
Yüzlerce elektronik ürün kaçırılmayacak fiyat avantajıyla A101.com.tr'de. Cep telefonu, beyaz eşya, bilgisayar, TV ve daha bir çok kategoriye özel fiyatları keşfetmek için tıkla!www.a101.com.tr