Ertug Karakas
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.
Neredeyse 1.yılımı doldurduğum Rampage Rapido Plus hakkında konuşacağız.
Genel olarak bahsetmem gerekirse fiyat performans olarak gayet memnun kaldığım bir klavye oldu. Zaten bu tarzda bir şey aradığım için fazla bir ekstra beklentilerim yoktu.
Özetleyerek olaya girmeyi düşündüm, genel özellikler ile kısa ve net bir deneyim aktarımı olacaktır.
Özellikler:
- Fiyat/Performans Ürünü Olması
- Yarı Mekanik Bir Klavye Olması
- RGB Özellikleri
- Sese Duyarlı Olarak RGB Yanıp Sönmesi
- Kişiselleştirilebilir RGB Modları (Klavyeyi 6 Parçaya Ayırıp İstediğiniz Renk Ayarlamasını Yapabiliyorsunuz)
- Yarı Bilek Desteği
- Çoğu Klavyede Bulunmayan Yan RGB Özelliği
- Makro Tuşları
- Ayrı Olarak Ses Açma/Kapama İleri Geri Sarma Tuşları
-Windows Kilitleme Özelliği
-Klavye Altındaki Kaymayı Engelleyen Kısımlar (Resmen Masaya Sabitliyor Mükemmel)
Uzun kullanım deneyimlerime gelecek olursak;
-İlk başlarda olduğu gibi ses düzeyi aynı, seste bir değişim olmadı.
-Fakat Space tuşu şu an daha fazla ses çıkartıyor (Kapı gıcırdaması gibi).
-Tuşlarda yerinden çıkma vb durum olmadı
-Tuşlarda silinme doku kaybı vb olmadı
-RGB de soluklaşma vb gibi bir durum olmadı
-Kendi hatamdan dolayı tek sorun yükseltme ayaklarının bir tanesini yanlışlıkla kırdım ondan dolayı kullanamıyorum, fakat onlar da çok sağlam.
Fiyat olarak bakarsak eğer ben aldığımda 160 TL civarındaydı. Şuan 200-220 TL arası bir fiyat artışı olmuş malum dövizden dolayı normal bir artış.
İncelemek isteyenler için Akakçe linkini aşağıya bırakıyorum bakabilirler.
Link : https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-rapido-plus-kablolu-oyuncu-si-fiyati,463177405.html
Neredeyse 1.yılımı doldurduğum Rampage Rapido Plus hakkında konuşacağız.
Genel olarak bahsetmem gerekirse fiyat performans olarak gayet memnun kaldığım bir klavye oldu. Zaten bu tarzda bir şey aradığım için fazla bir ekstra beklentilerim yoktu.
Özetleyerek olaya girmeyi düşündüm, genel özellikler ile kısa ve net bir deneyim aktarımı olacaktır.
Özellikler:
- Fiyat/Performans Ürünü Olması
- Yarı Mekanik Bir Klavye Olması
- RGB Özellikleri
- Sese Duyarlı Olarak RGB Yanıp Sönmesi
- Kişiselleştirilebilir RGB Modları (Klavyeyi 6 Parçaya Ayırıp İstediğiniz Renk Ayarlamasını Yapabiliyorsunuz)
- Yarı Bilek Desteği
- Çoğu Klavyede Bulunmayan Yan RGB Özelliği
- Makro Tuşları
- Ayrı Olarak Ses Açma/Kapama İleri Geri Sarma Tuşları
-Windows Kilitleme Özelliği
-Klavye Altındaki Kaymayı Engelleyen Kısımlar (Resmen Masaya Sabitliyor Mükemmel)
Uzun kullanım deneyimlerime gelecek olursak;
-İlk başlarda olduğu gibi ses düzeyi aynı, seste bir değişim olmadı.
-Fakat Space tuşu şu an daha fazla ses çıkartıyor (Kapı gıcırdaması gibi).
-Tuşlarda yerinden çıkma vb durum olmadı
-Tuşlarda silinme doku kaybı vb olmadı
-RGB de soluklaşma vb gibi bir durum olmadı
-Kendi hatamdan dolayı tek sorun yükseltme ayaklarının bir tanesini yanlışlıkla kırdım ondan dolayı kullanamıyorum, fakat onlar da çok sağlam.
Fiyat olarak bakarsak eğer ben aldığımda 160 TL civarındaydı. Şuan 200-220 TL arası bir fiyat artışı olmuş malum dövizden dolayı normal bir artış.
İncelemek isteyenler için Akakçe linkini aşağıya bırakıyorum bakabilirler.
Link : https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-rapido-plus-kablolu-oyuncu-si-fiyati,463177405.html