Armutvelimon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
Gamepower warlock Compact ile asus strix tactic pro mx chery brown switch takas edilirmi sıkıntısı yokmuş tuş bile aşınmamış diyor
Düşünmeden edilir. Chery mx switchli klavye buldun bal dök yala at çöpe warlock'uGamepower warlock Compact ile asus strix tactic pro mx chery brown switch takas edilirmi sıkıntısı yokmuş tuş bile aşınmamış diyor
kanka switchleri sökülmüş falan olmasın? cherry mx'le outemu takas etmek bilmiyorum. yinede bi kontrol etGamepower warlock Compact ile asus strix tactic pro mx chery brown switch takas edilirmi sıkıntısı yokmuş tuş bile aşınmamış diyor
Görüntüsü güzelmi sizceDüşünmeden edilir. Chery mx switchli klavye buldun bal dök yala at çöpe warlock'u
Switchlere bakarım satan test ederimkanka switchleri sökülmüş falan olmasın? cherry mx'le outemu takas etmek bilmiyorum. kontrol et yinede bi kontrol et
EvetElden mi yapacaksın?
Hocam banada garip geldi ama baya satış yapmış letgoda profiline baktımİşin içinde bir haltlar var ya adam enayi ya da dolandırıcı![]()
Klavyenin her tarafını kontrol et kimse o klavyeyle asusun klavyesini takas etmez ya dolandırıcı yada enayiGamepower warlock Compact ile asus strix tactic pro mx chery brown switch takas edilirmi sıkıntısı yokmuş tuş bile aşınmamış diyor
3k'lık klavyeyi dandik warlock'a takas etmez kimse güven vermedi bana. İsterse cumhurbaşkanı olsun o klavyede var bir şeyler.Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam banada garip geldi ama baya satış yapmış letgoda profiline baktım
Hocam harbi adamın üslubu falan düzgün klavyeye ne gibi testler yapabilirim3k'lık klavyeyi dandik warlock'a takas etmez kimse güven vermedi bana. İsterse cumhurbaşkanı olsun o klavyede var bir şeyler.
bütün tuşlarını sök. switchlerini kontrol et şu logodan olması lazımHocam harbi adamın üslubu falan düzgün klavyeye ne gibi testler yapabilirim