Neler Yeni

Klavye tavsiyesi 2-4k arası

Creajest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erden Kutlar
Bütçe
4000
2-4k arasında alınabilir mantıklı kaliteli olarak klavye önerilerine açığım şu an k 70 mk2 corsair kullanıyorum gerçekten çok memnunum 5. senem eşime klavye arıyorum uzun zamandır klavye arayışında olmadığım için pek hakim değilim ne öneririsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
☯Equa_Mahmut
Merhaba Hayırlı Forumlar. Eğer Sessiz Klavye Seviyorsanız Önerebilirim. Kendim Kullanıyorum Çok Memnunum. Hayırlı Cumalar.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
2-4k arasında alınabilir mantıklı kaliteli olarak klavye önerilerine açığım şu an k 70 mk2 corsair kullanıyorum gerçekten çok memnunum 5. senem eşime klavye arıyorum uzun zamandır klavye arayışında olmadığım için pek hakim değilim ne öneririsiniz
hocam normalde apex 9 tkl önerecektim ama fiyatı çok yükselmiş onun yerine apex 9 mini de olur tabi küçük klavye eşiniz kullanabiliyorsa switchleri baya kaliteli 100 milyon tıklama ömürlü linear sarı switchler var steelseriesın basım hissiyatı çok yumuşak klavyede yazı yazasın geliyor sürekli miniyle tkl tamamen aynı sadece tkl %75 ve ses tekerleği var

Creajest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erden Kutlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Hayırlı Forumlar. Eğer Sessiz Klavye Seviyorsanız Önerebilirim. Kendim Kullanıyorum Çok Memnunum. Hayırlı Cumalar.

fiyatı gerçekten uygunmuş sessiz olması hiç problem değil fakat mekanik değil diyor mekanik bir şey arıyorum aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam normalde apex 9 tkl önerecektim ama fiyatı çok yükselmiş onun yerine apex 9 mini de olur tabi küçük klavye eşiniz kullanabiliyorsa switchleri baya kaliteli 100 milyon tıklama ömürlü linear sarı switchler var steelseriesın basım hissiyatı çok yumuşak klavyede yazı yazasın geliyor sürekli miniyle tkl tamamen aynı sadece tkl %75 ve ses tekerleği var

Bunu beğendim bu seçeneklerimden birisi oldu teşekkür ederim

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
fiyatı gerçekten uygunmuş sessiz olması hiç problem değil fakat mekanik değil diyor mekanik bir şey arıyorum aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu beğendim bu seçeneklerimden birisi oldu teşekkür ederim
rica ederim hocam ben de klavye ararken baya araştırmıştım pişman olmazsınız merak etmeyin

wer10

80+
hocam asusun tuff gaming K3 gen II modelini alabilirsin mekanik

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bu fiyatlara güzel custom klavye almak daha mantıklı değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler