The Only Pearl
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
herkese iyi akşamlar ben klavye almayı düşünüyorum en iyisi sanırım apex pro apex prodan sonra en iyi klavye hangisidir? bütçe sıkıntım yoktur
yurt dışı var mı efsane bir klavye önericemherkese iyi akşamlar ben klavye almayı düşünüyorum en iyisi sanırım apex pro apex prodan sonra en iyi klavye hangisidir? bütçe sıkıntım yoktur
hayalimdeki klavye bu arada.anne pro 2
sıkıntı yokyurt dışı var mı efsane bir klavye önericem
hocam k95 platinum daha iyi değilmidirCorsair K70.
kalvyeyi ellerinizle birleştirir misinizsıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam k95 platinum daha iyi değilmidir
sakın almaanne pro 2
dayı saçma sapan önermeyinanne pro 2
önerceğiniz klavye nedir ?kalvyeyi ellerinizle birleştirir misiniz
sakın alma
dayı saçma sapan önermeyin
hocam nedir önereceğiniz efsane klavye ???yurt dışı var mı efsane bir klavye önericem
.önerceğiniz klavye nedir ?
k70 mk 2 mi yoksa k95 platinum mu daha iyidir ??
hocam nedir önereceğiniz efsane klavye ???
Mantiklidual mode alınıcak![]()
[Alüminyum Alaşımlı Versiyon] SKYLOONG GK68X GK68XS Klavye Kit Çalışırken Değiştirilebilir NKRO RGB Kablolu bluetooth Çift Modlu PCB Montajı Kap Kılıf Özelleştirilmiş Kit
Yalnızca US$177.99, en iyi [Alüminyum Alaşımlı Versiyon] SKYLOONG GK68X GK68XS Klavye Kit Çalışırken Değiştirilebilir NKRO RGB Kablolu bluetooth Çift Modlu PCB Montajı Kap Kılıf Özelleştirilmiş Kit online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
switchler bunlar![]()
70 PCS Invyr Holy Panda V2 Switch 3 Pin Tactile Mechanical Salmon Switch for Mechanical Keyboard
Only US$68.99, buy best 70 pcs invyr holy panda v2 switch 3 pin tactile mechanical salmon switch for mechanical keyboard sale online store at wholesale price.www.banggood.com
keycap seti bu![]()
Mekanik Klavye için 108 Tuş Tang Hanedanı Keycap Seti OEM Profili PBT Sublimation Keycaps
Yalnızca US$0.00, en iyi Mekanik Klavye için 61/108 Tuş Tang Hanedanı Keycap Seti OEM Profili PBT Süblimasyon Keycaps online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
https://www.banggood.com/FBB-Type-C...Connector-p-1742638.html?akmClientCountry=TR&
bu kablosu type c olcak
bir de wirelless 4.0 dongle al bi tane çok kolay birleştirilyor merak etme
.
aşırı güzel bir sesi var rgbsi hoş isterse sonradan switch seti alıp switchleri değişebilirMantikli
Yani kanka kişiye göre değişir ben red hastasıyım ben red kullanirdimaşırı güzel bir sesi var rgbsi hoş isterse sonradan switch seti alıp switchleri değişebilir
knk bu switch aşırı kaliteli hiçbir hazır klavyede yok apayrı tactile tanrısıYani kanka kişiye göre değişir ben red hastasıyım ben red kullanirdim