Yardım klavye temizlerken stabilizer çıktı yardım !!!

Reaksiyon skoru
44
arkadaşlar klavyeyi temizliyordum temizlerken enter tuşunu çıkardığım esnada switchin aşağısındaki +ya benzer kısım (switchin kendisinden bahsetmiyorum) tuşla birlikte çıktı nasıl tekrar takabilirim yardımcı olabilir misiniz ?

arkadaşlar klavyeyi temizliyordum temizlerken enter tuşunu çıkardığım esnada switchin aşağısındaki +ya benzer kısım (switchin kendisinden bahsetmiyorum) tuşla birlikte çıktı nasıl tekrar takabilirim yardımcı olabilir misiniz
Fotoğraf atma şansın var mı?

Fotoğraf atma şansın var mı?
hocam çok yok direkt büyük tuşlarda bulunan örneğin enter switchin aşağı ve yukarısında bulunan +ya benzer kısımlardan bahsediyorum
Post automatically merged:

hocam şu blue switichin sağında ve solunda olan kısımdan bahsediyorum aynısını enter için düşünün

Ekler

• x5_1077774390840.jpg
    x5_1077774390840.jpg
    34.7 KB · Hit: 73
hocam çok yok direkt büyük tuşlarda bulunan örneğin enter switchin aşağı ve yukarısında bulunan +ya benzer kısımlardan bahsediyorum

hocam şu blue switichin sağında ve solunda olan kısımdan bahsediyorum aynısını enter için düşünün
Stabilizer i mi diyorsun

vidaları falan çıkardım ama yok takamıyorum nasıl çıkabilirim işin içinden bulamadım bilen birisi olsa çok iyi olurdu

vidaları falan çıkardım ama yok takamıyorum nasıl çıkabilirim işin içinden bulamadım bilen birisi olsa çok iyi olurdu
1 2 aylık klavye çöpe atmak istemem açıkçası vardır bir çaresi diye yazdım umarım çözebilirim

Stabilizer i mi diyorsun
hocam baktım sanırım stabilizermiş adı nasıl takabilirim tekrar biliyor musunuz ?

Geri