Neyle temizlememiz lazım tuşları çıkartıp ıslak mendille mi temizlemeliyizSanırım toz mekanik klavyelere ileriki zamanlarda problem yaratabiliyormuş. Bende alalı 1 ay falan oldu bir problem yok ancak yine de size bir sorayım dedim ne zaman yapmalıyız temizliğini?
Aynen öyle süpürgenin fırçalı ucuyla klavye arası vs alıyorum tuş çıkarmalık bi durumu yok zatenBen 40 günden fazla süredir kullanıyorum araları baya tozlandı ama pek temizlemedim.Gözüne kötü gözükmeye başladıysa temizle bence bunun net bir zamanı yok.
Forumdan birisi çıkarıp sabunlu suya atıp kuruluyormuş Denenebilir.Neyle temizlememiz lazım tuşları çıkartıp ıslak mendille mi temizlemeliyiz
Ben tuşları çıkarttıktan sonra klavyeyi ıslak mendille silsem olur mu?tuşları çıkarıp sabunlu suya atıyorlarmış birde switchleri diş fırçası gibi bir şeyle tenizliyorlarmış
2 yılda 1 .Sanırım toz mekanik klavyelere ileriki zamanlarda problem yaratabiliyormuş. Bende alalı 1 ay falan oldu bir problem yok ancak yine de size bir sorayım dedim ne zaman yapmalıyız temizliğini?
2yıl oldu bir kez temizlemedim üşeniyorum arada bir vurarak tozları alıyorum o kadar :dSanırım toz mekanik klavyelere ileriki zamanlarda problem yaratabiliyormuş. Bende alalı 1 ay falan oldu bir problem yok ancak yine de size bir sorayım dedim ne zaman yapmalıyız temizliğini?