Yardım Klavye temizliği (kompresörsüz)

gorkxgoat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
923
Klavye temizliği yapacağım. Peki kaç ayda bir yapılmalı ?
Ve nasıl yapılmalı (Kompresörsüz)

klavye tuşlarını çıkar tuşları bir kaba koy içine su deterjan veya sabun koy sonra karıştır biraz beklesin o sırada klavyenin kendisini ıslak mendil le sil sonra tuşları al su ile yıka ve tak bunları yapmadan önce klavyenin fotoğrafını çek tuşların yerini yanlış takmamak için bu arada tuşları kurut öyle tak

Genel temizlik : Sık sık
Detay temizlik : Gerektiğinde

Genel temizlik: Küçük temizlik fırçaları ve fön ile ara sıra üstten bir temizlersin. Tuşların aralarındaki toz vb. şeyleri alır, ıslak mendil ile de silersin.
Detay temizlik: Nasıl kullandığına göre değişir. Eğer sık sık kırıntı vb. şeyler dökülüyorsa fazla biriktirmemek lazım. Tahminen yılda 2-3 kere yapabilirsin. (4 ayda 1 kere)

Yok zaten onu yapmasın ama onun dışındakileri yapabilir ben yaptım fakat çok iyice kurutması lazım tuşları ya da hiç yapmasın direk üflesin tuşları söküp
yıkıyorum ben

klavye tuşlarını çıkar tuşları bir kaba koy içine su deterjan veya sabun koy sonra karıştır biraz beklesin o sırada klavyenin kendisini ıslak mendil le sil sonra tuşları al su ile yıka ve tak bunları yapmadan önce klavyenin fotoğrafını çek tuşların yerini yanlış takmamak için bu arada tuşları kurut öyle tak
Sanırsam bunu yapacağım :D

Bence klavyen aşırı pisse tuşlarını çıkartma üstünü ıslak mendille sil aralarınıda kulak temizleme çubuğuyla temizlersen sıkıntı kalmaz ben öyle yapıyorum

Geri