o kadar lazımsa kendin bi şeyler uydur kanka bulması kolay olur o tarz şeyleri.Arkadaşlar merhaba. Elinde mekanik klavye tuş sökücü olan var mı? Internette 40 TL ye buldum ancak yarın lazım. Elinde olan varsa bana satabilir. Ya da elinde fazla olan hediye etmek isteyen olursa çok makbule geçer. Teşekkurler. (İstanbul içi olması lazım)
nasıl yani anlamadım? elimle denedim olmadı. kırılcak gibi oldu.o kadar lazımsa kendin bi şeyler uydur kanka bulması kolay olur o tarz şeyleri.
internette tornavida ile yapın diyorlardı. denedim alttan baskı uygulayarak çıkmıyo çok garip.knk eğer çok acil lazımsa benim gibi tırnak makasının törpü kısmını kullanarak çıkarmayı deneyebilirsin. bir taraftan bastırınca çıkıyor bende. tabi senin klavyede olur mu bilmiyorum
baskı uyguladigim yer kalkıyor, diğer taraf yatıyor ama çıkmıyorinternette tornavida ile yapın diyorlardı. denedim alttan baskı uygulayarak çıkmıyo çok garip.
abi valla çekiyom çıkmıyor saçma bir şekildeElinle bile çıkararsın o tüş sökücü şart değil illa ki
Klavyenin modeli ne?abi valla çekiyom çıkmıyor saçma bir şekilde
gamepower warlockKlavyenin modeli ne?
Zorla biraz çıkar. Ogre var bende de biraz zorlayınca çıkıyorgamepower warlock
istanbulda neredesiniz hocamArkadaşlar merhaba. Elinde mekanik klavye tuş sökücü olan var mı? Internette 40 TL ye buldum ancak yarın lazım. Elinde olan varsa bana satabilir. Ya da elinde fazla olan hediye etmek isteyen olursa çok makbule geçer. Teşekkurler. (İstanbul içi olması lazım)
Kırılmaz merak etme senden benden sağlam o tuşlarnasıl yani anlamadım? elimle denedim olmadı. kırılcak gibi oldu.
Bu aparattan çok istiyorsanız steel seriesin prism caps leri var onlardan alabilirsiniz hem görüntüsüde güzel Kendimde kullanıyorumArkadaşlar merhaba. Elinde mekanik klavye tuş sökücü olan var mı? Internette 40 TL ye buldum ancak yarın lazım. Elinde olan varsa bana satabilir. Ya da elinde fazla olan hediye etmek isteyen olursa çok makbule geçer. Teşekkurler. (İstanbul içi olması lazım)