Neler Yeni

KLAVYE TUŞ SÖKÜCÜ Lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

wylly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halit Gül
Arkadaşlar merhaba. Elinde mekanik klavye tuş sökücü olan var mı? Internette 40 tl ye buldum ancak yarın lazım. Elinde olan varsa bana satabilir. Ya da elinde fazla olan hediye etmek isteyen olursa çok makbule geçer. Teşekkurler. (İstanbul içi olması lazım)

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    5.2 KB · Hit: 27

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Arkadaşlar merhaba. Elinde mekanik klavye tuş sökücü olan var mı? Internette 40 TL ye buldum ancak yarın lazım. Elinde olan varsa bana satabilir. Ya da elinde fazla olan hediye etmek isteyen olursa çok makbule geçer. Teşekkurler. (İstanbul içi olması lazım)
o kadar lazımsa kendin bi şeyler uydur kanka bulması kolay olur o tarz şeyleri.

knk eğer çok acil lazımsa benim gibi tırnak makasının törpü kısmını kullanarak çıkarmayı deneyebilirsin. bir taraftan bastırınca çıkıyor bende. tabi senin klavyede olur mu bilmiyorum

wylly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halit Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk eğer çok acil lazımsa benim gibi tırnak makasının törpü kısmını kullanarak çıkarmayı deneyebilirsin. bir taraftan bastırınca çıkıyor bende. tabi senin klavyede olur mu bilmiyorum
internette tornavida ile yapın diyorlardı. denedim alttan baskı uygulayarak çıkmıyo çok garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

internette tornavida ile yapın diyorlardı. denedim alttan baskı uygulayarak çıkmıyo çok garip.
baskı uyguladigim yer kalkıyor, diğer taraf yatıyor ama çıkmıyor

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
Arkadaşlar merhaba. Elinde mekanik klavye tuş sökücü olan var mı? Internette 40 TL ye buldum ancak yarın lazım. Elinde olan varsa bana satabilir. Ya da elinde fazla olan hediye etmek isteyen olursa çok makbule geçer. Teşekkurler. (İstanbul içi olması lazım)
istanbulda neredesiniz hocam

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Eren Bilal Cihan
nasıl yani anlamadım? elimle denedim olmadı. kırılcak gibi oldu.
Kırılmaz merak etme senden benden sağlam o tuşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu aparattan çok istiyorsanız steel seriesin prism caps leri var onlardan alabilirsiniz hem görüntüsüde güzel Kendimde kullanıyorum

Ekler

• 16871918767616017827768899870036.jpg
    16871918767616017827768899870036.jpg
    2.4 MB · Hit: 19
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,676
Üyeler