Neler Yeni

Klavye Tuşu Takılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Merhaba yeni aldıgım asus rog strix scope tkl nx deluxe model klavyem de daha 2. günden (1) tuşunun takıldıgını farkettim sol taraftan veya sola dogru basarken kademeli iniyor assagıya takılarak iniyor ama saga dogru basarken yok bu sıkıntı ne yapmalıyım kendi başıma tamir edebilirmiyim keycap ı cıkartıp denedim hala aynı sorun vardı yani switchte bir sıkıntı var

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mert Aydınlı
Merhaba yeni aldıgım asus rog strix scope tkl nx deluxe model klavyem de daha 2. günden (1) tuşunun takıldıgını farkettim sol taraftan veya sola dogru basarken kademeli iniyor assagıya takılarak iniyor ama saga dogru basarken yok bu sıkıntı ne yapmalıyım kendi başıma tamir edebilirmiyim keycap ı cıkartıp denedim hala aynı sorun vardı yani switchte bir sıkıntı var
Hocam bende cynosa v2 var bendede enter tuşu basınca çıt diye bir ses cikiyor ve nasili kaliyor içe gocuyo neden boyle anlamadim değişim yada iade isticem

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam aldığınız klavyeyi hepsiburadadan aldım. Kullanılmış olduğunu farkettim. Ve 2. Günde iade sağlandı. Sanırım uzatmadılar farkındalar veyahut hep böyle iyiler bugün yattı iade. Cashbacke fln da başvurmuştum ama gene de İade ettim. Bilginiz olsun. Belki sizede öyle bir ürün gelmiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aldığınız klavyeyi hepsiburadadan aldım. Kullanılmış olduğunu farkettim. Ve 2. Günde iade sağlandı. Sanırım uzatmadılar farkındalar veyahut hep böyle iyiler bugün yattı iade. Cashbacke fln da başvurmuştum ama gene de İade ettim. Bilginiz olsun. Belki sizede öyle bir ürün gelmiş olabilir.
Hocam kullanılmış oldugunu nerden anladınız bende bi kontrol edeyim.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam kullanılmış oldugunu nerden anladınız bende bi kontrol edeyim.
Öncelikle annem ile açtım kutuyu. Bilek desteğini çıkartırken ona da gösterdim böyle nemlenmiş yani bildiğin parmak izlerine benzer şeyler vardı. Dedimki olabilir havasız kalmıştır. Sonra klavyeyi çıkarttım. Arkasındaki mavi jelatinler hafif kalkmış tı tozdan dolayı sanırım. Ve Bilek desteği kasmayın diye olan ve klavye kaymasın diye olan siyah yerler biraz büyük yerler bariz tozluydu. Forumda konum var atim sana da incele.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle annem ile açtım kutuyu. Bilek desteğini çıkartırken ona da gösterdim böyle nemlenmiş yani bildiğin parmak izlerine benzer şeyler vardı. Dedimki olabilir havasız kalmıştır. Sonra klavyeyi çıkarttım. Arkasındaki mavi jelatinler hafif kalkmış tı tozdan dolayı sanırım. Ve Bilek desteği kasmayın diye olan ve klavye kaymasın diye olan siyah yerler biraz büyük yerler bariz tozluydu. Forumda konum var atim sana da incele.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konuyu inceledim sizce değişim talebi mi göndereyim yoksa iade edip gaming gen tr den mi satın alayım hangisi daha hızlı ve saglıklı olur

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam konuyu inceledim sizce değişim talebi mi göndereyim yoksa iade edip gaming gen tr den mi satın alayım hangisi daha hızlı ve saglıklı olur
Bende değişim talep ettim iade ettiler. Bilmiyorum hocam benim iade 1, 2 günde parayı iade ettiler. Evimin önünden aldılar zaten iadeyi. Siz bilirsiniz 1 hafta sürmez iadesi. İncelediyseniz görmüşsünüzdür. Bilek desteği çıkartır çıkartmaz öyleydi. Sizin jelatinler nasıldı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Benim jelatinlerde sıkıntı yoktu büyük ihtimal benimki sıfır olabilir ama hasarlı veya fabrikasyon hatalı ürün galiba

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Benim jelatinlerde sıkıntı yoktu büyük ihtimal benimki sıfır olabilir ama hasarlı veya fabrikasyon hatalı ürün galiba
Anladım hocam siz bilirsiniz. Hepsi burada da 2100 TL idi. Gen tr de 1999 tl. Sorun varsa iade edin. Sonrası 14 mayısa kadar başvurursan 610 tlyi de alırsınız.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
geçmiş olsun hocam uğraşma, değişim veya iade talep et

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam salı gününe talep gönderdim pazartesi gaminggen den alıcam salı elime ulasıcak bozuk olanıda iade ye vericem aynı gün umarım iade kabul olur da 2 tane klavyem olmaz :D
Umarım hocam 😅 sizce nays var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,710
Üyeler
167,186
Son üye
Reckle1
Top Bottom