Klavye ve Mouse Öneri 2.5K

Reaksiyon skoru
82
Bütçe
2500
Arkadaşlar bana F/P oyunlarda beni üzmeyecek lol cs2 gibi , hem klavye hem de mouse önerebilir misiniz ? Bluetooth olma olasılığı varsa çok iyi olur veya biraz artırırsın şu ikisi olur tarzı da önerilere de açığım teşekkür ederim şimdiden.

Mouse: ATK A9
Klavye: MAD 60 HE

https://www.havitstore.com.tr/havit...urkce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-red-switch İndirime girince 1200TL civarı oluyor sanırım.

Mouse: ATK A9
Klavye: MAD 60 HE

bu ikisi mi hocam

Hocam toplam bütçe mi 2500 yoksa ayrı ayrı mı, ben mi yanlış anladım?

bu ikisi mi hocam
Evet

a9 plus ile a9 arasında ne akdar fark var hocam ? olay ne tam olarak
Kaplaması var, sensörü bir tık daha iyi, bataryası daha büyük, switchler de farklı onu tam bilmiyorum ama muhtemelen Plus olanı biraz daha iyidir.

hocam merhabalar aktif olarak fun 60 ultra ve a9 pro kullanıyorum ikisini de öneririm. bütçenize göre fun 60 max ve a9 pro tercih edebilirsiniz.

toplam bütçe 2500 aynen ama üstüne de çok abartmamak şekilde çıkılabilir.
mouse

klavye için aslında bunları önerebilirim

yada tasarımı güzel olsun dersen buraya bakabilirsin çoğu membrane yani mekanik klavyeler sesli olur hemde özelleştirilebilirler membrane klavyeler de sessiz ve özelleştirme konusunda kısıtlılar mekaniklere göre

aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a9 plus ile a9 arasında ne akdar fark var hocam ? olay ne tam olarak
birinin sensörü daha kaliteli en bariz fark bu ama 400tl lik farka değmez pro değilsen

mouse

klavye için aslında bunları önerebilirim

yada tasarımı güzel olsun dersen buraya bakabilirsin çoğu membrane yani mekanik klavyeler sesli olur hemde özelleştirilebilirler membrane klavyeler de sessiz ve özelleştirme konusunda kısıtlılar mekaniklere göre

aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birinin sensörü daha kaliteli en bariz fark bu ama 400tl lik farka değmez pro değilsen
mouselara baktım kronik sıkıntılı falan yazmışlar plus bakayım dedim arkadaş o da pembe kalmış tek. Klavye galiba Bluetoothlardan çözmeye çalışacam, arkadaşın yukarıda attığını havitin etkinliğinde güzel indirim olursa çökecem yoksa bakacam gene ne var ne yok diye.

Geri