Çözüldü✓ KLAVYEDE INSERT TUŞU YOK-- AK820 PRO

zınlay_7

80+
Reaksiyon skoru
16
AK820 pro klavyemde insert tusu yok %65 klavye oldugu icin ve ihtiyacım var ne yapabilirim ? Aklıma macro atamak geldi mesela anydeskten arkadasım baglansa macro atasak o inserte bassa diye bildiginiz ucretsiz macro uygulamalarınız var mı veya baska bir cozum ?

Dökümanına bak hangi combolar ile erişceğini söyler.

yazılımını indir tuş ataması yap

AK820 pro klavyemde insert tusu yok %65 klavye oldugu icin ve ihtiyacım var ne yapabilirim ? Aklıma macro atamak geldi mesela anydeskten arkadasım baglansa macro atasak o inserte bassa diye bildiginiz ucretsiz macro uygulamalarınız var mı veya baska bir cozum ?
AK820 pro %75 klavye modelinin doğru olduğuna emin misiniz yoksa % yi mi yanlış yazdınız ve onu kutunun içindeki kağıtta nasıl kullanabi
leceğinizi anlatır veya yazılımından ya da auto hotkeyden tuş ataması yapabilirsin aynı klavyeye sahibim

home pd pu gibi tuşları kullanmıyorsunuzdur onlardan birini insert olarak değiştirin yazılımı bu

Aynı klavyeyi kullanıyorum koyulmuş bir kombinasyon yok. Dediği gibi yazılımı indirip kullanmadığın bir tuşa atayabilirsin.

AK820 pro %75 klavye modelinin doğru olduğuna emin misiniz yoksa % yi mi yanlış yazdınız ve onu kutunun içindeki kağıtta nasıl kullanabi
leceğinizi anlatır veya yazılımından ya da auto hotkeyden tuş ataması yapabilirsin aynı klavyeye sahibim
kagıtta falan inserte dair atama yok yuzdeyi yanlıs yazmıs oalbilir ya :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar mouse macrro atadım sorun hallo9ldu hepinize tesekkur ederim yine de

fn kombinasyonlarını aşağıya bıraktım. büyük ihtimalle fn delete şeklinde insert yapıyor olabilir

Ekler

• resim_2025-02-17_191450181.png
    resim_2025-02-17_191450181.png
    311.9 KB · Hit: 102
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye