Yardım Klavyem bozuldu sessiz klavye arıyorum

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,448
red switch ti eski klavyem üzerine kola döküldü sessiz bir klavye arıyorum ortalama ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor ne kadara güzel ve sessiz bir klavye bulabilirim sessiz olması işime yarar

klavye güzel ama sessiz bir switch değil 😅 aslında daktilo gibide değil istersen yt incelemesine bak, ben pro modelini kullanıyorum bu fiyat segmentinde güzel bir klavye
Valla hocam aldığım klavyede daktilo gibiydi o yüzden sessiz olması daha iyi başımı ağrıyordu son dönemlerde

tipini ve layoutunu beğendiğin herhangi bir klavye alıp silent switch takarak istediğini elde edebilirsin , diğer türlü sessiz bir mekanik klavye bulman çok zor

tipini ve layoutunu beğendiğin herhangi bir klavye alıp silent switch takarak istediğini elde edebilirsin , diğer türlü sessiz bir mekanik klavye bulman çok zor
Hocam vardır ya arkadaşlarım felan aldılar benim aldığım dönemde Bayada sessizdi

Hocam vardır ya arkadaşlarım felan aldılar benim aldığım dönemde Bayada sessizdi
silent switch başka bi şey sesi az rahatsız etmeyecek derece olan switch ayrı bi şey bence önce tam olarak hangisini istediğini kesinleştirmen lazım , örneğin outemu silent peach v3 ses testine bakabilirsin youtubedan fp olarak en iyi silent switchlerden birisi. Klavyenin neredeyse hiç sesi çıkmıyor taktığında.

silent switch başka bi şey sesi az rahatsız etmeyecek derece olan switch ayrı bi şey bence önce tam olarak hangisini istediğini kesinleştirmen lazım , örneğin outemu silent peach v3 ses testine bakabilirsin youtubedan fp olarak en iyi silent switchlerden birisi. Klavyenin neredeyse hiç sesi çıkmıyor taktığında.
Hocam sesi daktilo da olmasın yani onun dışında hafif sese okeyim birini uyurken rahatsız etmiyecek kadar olanlara yani red switchti eski klavyem ama baya daktilo gibiydi gece felan takılamıyordum kardeşim felan uyanıyordu geceleri sessiz veya düşük ses olduğu sürece herhangi bir problem veya sorun teşkil etmez bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri