Klavyem çalışmıyor! Lütfen yardım!

xenpiee

80+
Reaksiyon skoru
59
Merhabalar klavyem 2 gündür çalışmıyor. mouse veya diğer aygıtlarda bir problem yok ancak klavyenin ses tuşları hariç çalışmıyor.
Farklı bir klavye denedim, sürücüleri silip tekrar yüklemeyi denedim ancak olmuyor.
Aygıt yöneticisinde ise şöyle gözüküyor.
Yardımcı olabilir misiniz?
Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

devlet sırrı istenmesinden dolayı 3 yıl 1 ay boyunca hapis cezası verilmiştir bu cezanın gereksiz olduğunu düşünüyorsanız mahkemeye danışabilirsiniz
Okuduğunu anlayamıyorsun bence. Devlet sırrı değilse paylaş dedim . Yani bu demek oluyor ki devlet sırrı ise paylaşma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu rehberi bir uygulayın.
Başka usb portlarına takıp denediğinizi varsayıyorum.

Okuduğunu anlayamıyorsun bence. Devlet sırrı değilse paylaş dedim . Yani bu demek oluyor ki devlet sırrı ise paylaşma.

Ryzen 9 3900X
Nvidia Geforce GTX 1060 6gb
32 gb ram
samsung 860 evo ssd

Screenshot_1.jpg

Denedim hocam farklı usb portuna takmayı, klavyenin ışıkları vs çalışıyor, ses tuşları çalışıyor, diğerleri çalışmıyor.

Son düzenleme:
Aynı klavyeyi başka PC'de denedin mi hiç ? Başka PCde de aynı hata oluyorsa klavyeyi servise gönderin. Eğer başka pcde düzgün çalışıyorsa sizin PC'de sorun vardır o zaman bakarız.

Aynı klavyeyi başka PC'de denedin mi hiç ? Başka PCde de aynı hata oluyorsa klavyeyi servise gönderin. Eğer başka pcde düzgün çalışıyorsa sizin PC'de sorun vardır o zaman bakarız.
Farklı bir klavye bağladım, onda da aynı şekilde sadece ses tuşları çalışıyor. Muhtemelen bilgisayarda daha doğrusu windowsda bir sorun var

Sistemi geri yükleme yapsan sanki düzelir gibi sorunun olmadığı bi güne sistemi geri yükle yapın

Arkadaşlar Riot Vanguard yüzünden oluyormuş, en son Valorant yüklemiştim kaldırınca düzeldi.

Geri