Klavyem Çalışmıyor

durukan

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, bilgisayara format attım ve sonrasında klavyem çalışmamaya başladı. Denemediğim yol kalmadı. Klavye çalışıyor herhangi bir sorun yok kasanın girişlerinde de bir sorun yok yani sorun donanımsal. Aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelledim işe yaradı ancak sonrasında yine aynı sorunla karşılaştım. Sonrasında denediğim yolda işe yaramadı. Aygıt yöneticisinden denemediğim yol kalmadı. ps/2 klavye de sürekli ünlem gözüküyor. Konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

biostan yapiliyodu ama unuttum yapmayi internetten bakabilirsiniz telefon uzerinden

Klavyem çalışmadığı için biosda da işlem yapamam sanırım ama teşekkür ederim deneyeceğim

Son düzenleme:
hocam klavyenizde sorun yoksa biosa girmek icin başlangicta calişmasi gerek sonra kapanmasi gerek

Merhaba, bilgisayara format attım ve sonrasında klavyem çalışmamaya başladı. Denemediğim yol kalmadı. Klavye çalışıyor herhangi bir sorun yok kasanın girişlerinde de bir sorun yok yani sorun donanımsal. Aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelledim işe yaradı ancak sonrasında yine aynı sorunla karşılaştım. Sonrasında denediğim yolda işe yaramadı. Aygıt yöneticisinden denemediğim yol kalmadı. ps/2 klavye de sürekli ünlem gözüküyor. Konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Klavyeyi başka bir cihazda deneme şansın var mı? Ayrıca sistem internete bağlı demi?
Mouse çalışıyorsa Windows'dan BIOS' a girebilirsiniz.
biostan yapiliyodu ama unuttum yapmayi internetten bakabilirsiniz telefon uzerinden
BIOS'dan ne yapılıyormuş?

Klavyeyi başka bir cihazda deneme şamsın var mı? Ayrıca sistem internete bağlı demi?

BIOS'dan ne yapılıyormuş?
hocam a ynısı başima geldi win7 format atarken bi video izledim ama unuttum bulursam atıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,551
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri