Neler Yeni

Klavyem fazla tuş basıyor

KenanExe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan
Klavyeme su doktum klavyem DK-AC-GK1000 şimdi ise bazı tuşlara basında ek tuş basıyor örnek sadece "v" tuşuna basınca hem enter hem c tuşuna basıyor nasıl düzeltebilirim??

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Toz kaçmış olabilir ufaktan üfle biraz. Düzelmese garantiye göndermeyi dene. Gamepower ogre vardı bende de basmama sorunu falan yapıyordu. 3-4kez garantiye gönderdim, yaptı adamlar her seferinde

KenanExe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üfledim artık f tuşuda kafayı yedi basınca ekstra tuş basıyor örnek enter a basınca "fvc" tuşlarına basıyor

bayeggex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
bay eggex
İlgilendiği Kategoriler
Oyun yapimi, yazilim, sistem toplama, unity
Bence tuşlari çıkarabiliyorsanız çıkarın tuşların oraları iyice temizleyin

Su döktüm demişsiniz görmedim kusura bakmayın. Klavyeyi çıkarın sistemden ters bir şekilde altina havlu olur peçete ile ters çevirin kurumaya bırakın sonra tekrar deneyin

KenanExe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyemi iyicene temizledim su sadece num lock o kısma döküldü geri kalan kısımda bir şey yok ve şimdi tuşlarım ekstradan basıyo

121709

80+ Silver
Klavyemi iyicene temizledim su sadece num lock o kısma döküldü geri kalan kısımda bir şey yok ve şimdi tuşlarım ekstradan basıyo
O Kısma dökülsede altta ki yerden yayılmıştır tamamına, temizlediğiniz halde yine aynı ise yapacak bir şey yok gibi.

Top Bottom