Neler Yeni

Klavyem kendi kendine tuşlara basıyor.

Fornels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Arkadaşlar ben hazır sistem aldım ilk gün klavye mouse bağladığımda bu sorun yoktu.

Bir gün uyanıp yeniden bilgisayarımın başına geçtiğimde P - Ğ - Ş - i - . - ENTER - * - 0 tuşlarına basamadığımı fark ettim bu tuşlar haricindeki her tuş sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Şöyle bir gariplik var bu basamadığım tuşlara klavyenin kablosunu kasadan çıkarıp taktığımda kendi kendine basıyor
IMG_0107.jpeg

Bu sorunun sebebi nedir ?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Tuğra
Arkadaşlar ben hazır sistem aldım ilk gün klavye mouse bağladığımda bu sorun yoktu.

Bir gün uyanıp yeniden bilgisayarımın başına geçtiğimde P - Ğ - Ş - i - . - ENTER - * - 0 tuşlarına basamadığımı fark ettim bu tuşlar haricindeki her tuş sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Şöyle bir gariplik var bu basamadığım tuşlara klavyenin kablosunu kasadan çıkarıp taktığımda kendi kendine basıyorAlıntıyı görüntüle

yüksek ihtimal iletken bir sıvı klavyenize sızmış klavye kablosunu cıkarıp takıncada bu tusları tetikliyor zaten farkettiyseniz birbirine yakın tuşlara basıyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Teksin

Şöyle bir gariplik var bu basamadığım tuşlara klavyenin kablosunu kasadan çıkarıp taktığımda kendi kendine basıyorAlıntıyı görüntüle

Membran klavyemi?

Fornels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Membran klavyemi?
Glorious gmmk 2 mekanik klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüksek ihtimal iletken bir sıvı klavyenize sızmış klavye kablosunu cıkarıp takıncada bu tusları tetikliyor zaten farkettiyseniz birbirine yakın tuşlara basıyor.
hocam başka bir bilgisayardada denedim aynı sorun farklı bilgisayardada oluyor klavyeyi yeni almıştım daha 1 hafta olmuştur. Şimdi aradım aldığım yeri arıza varmı yokmu bakacaklar aldılar klavyeyi. Klavyede şöyle bir şey vardı ama bu çıkar tak yaptığımda yine aynı kombinasyonu yaparken shifte üst üste tıkladığımda otomatik yazmayı bırakıyor. Ama yine tuşlara basamıyorum. Bu olay olmadan bir kaç gün önce bilgisayara kardeşim virüs sokmuştu ben o sebepten olur diye düşündüm ama klavye hacklemek gibi bir şey yoksa eğer diğer taktığım cihazda çalışması gerekirdi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,029
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom