Rampage KBR-28 Blade Plus Red Switch mekanik klavyem bazen kendi kendine duruyor

Al sana hem %100 hem mekanik hem de en azından bilindik bir marka. 2k fiyat bandına baktım da en bildiğim marka Ajayy ve Rampage. :D
oyyy bu güzelmis bunun beyaz versiyonu var mı bende beyaz takıntısı var da ama yoksa da cok problem değil en kötü bunu alırız

oyyy bu güzelmis bunun beyaz versiyonu var mı bende beyaz takıntısı var da ama yoksa da cok problem değil en kötü bunu alırız

Beyaz versiyonu o sitede var 2.4k olması lazım. Bütçeyi aşar diye atmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan bakabilirsin.

Beyaz versiyonu o sitede var 2.4k olması lazım. Bütçeyi aşar diye atmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan bakabilirsin.
aslında bilmiyom belki bu bütçeye de cıkabilirim belli olmaz bakıcam ben ama saol peki şu nasıl sence gamebooster da mı sıkıntı yaratabilir
  1. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...eyaz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1956556405.html

Bence benim attığım Monster daha şık duruyor. Game Booster'ın monitörlerinde bayağı bir şikayet var. Pek güvenilir marka değil gibi geliyor.
monster daha güvenilir geldi zaten ama bunu da 2 3 senedir bir arkadas kullanıyormus hiçbir sıkıntı olmamıs ondan sordum

monster daha güvenilir geldi zaten ama bunu da 2 3 senedir bir arkadas kullanıyormus hiçbir sıkıntı olmamıs ondan sordum

İşte bilinmedik markalar da kumar işi gibi. Arkadaşına sıkıntı yaratmaz, sana bozuk gelir falan. Daha geçen ay bir kanalda Gamebooster'ın bir monitör incelemesini izledim Youtube'da, büyük de bir kanaldı. İnceleme monitöründe ölü pixel vardı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,012
Üyeler
175,146
Son üye
zumberx
Geri