N nickn 80+ Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 27 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim yusuf 15 Şubat 2021 #1 rampage kbr 17 raptor kullanıyorum i harfını yazamıyorum basınca ö harfö gelıyo ve vırgul tusuda swıft olarak algılı nasıl duzeltebılırım lutfen ardım (klavyenın yazılımını denemdım olmadı)
rampage kbr 17 raptor kullanıyorum i harfını yazamıyorum basınca ö harfö gelıyo ve vırgul tusuda swıft olarak algılı nasıl duzeltebılırım lutfen ardım (klavyenın yazılımını denemdım olmadı)
Noren 80+ Silver Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 3,004 En İyi Cevap 2 15 Şubat 2021 #2 nickn yazmış: rampage kbr 17 raptor kullanıyorum i harfını yazamıyorum basınca ö harfö gelıyo ve vırgul tusuda swıft olarak algılı nasıl duzeltebılırım lutfen ardım (klavyenın yazılımını denemdım olmadı) Devamı için tıklayın... alt+shif tuşuna basılı tutun ardından klavye düzeni ingilizce ise türkçeye çevirin
nickn yazmış: rampage kbr 17 raptor kullanıyorum i harfını yazamıyorum basınca ö harfö gelıyo ve vırgul tusuda swıft olarak algılı nasıl duzeltebılırım lutfen ardım (klavyenın yazılımını denemdım olmadı) Devamı için tıklayın... alt+shif tuşuna basılı tutun ardından klavye düzeni ingilizce ise türkçeye çevirin
N nickn 80+ Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 27 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim yusuf 18 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Noren yazmış: alt+shif tuşuna basılı tutun ardından klavye düzeni ingilizce ise türkçeye çevirin Devamı için tıklayın... ıse yaramadı
Noren yazmış: alt+shif tuşuna basılı tutun ardından klavye düzeni ingilizce ise türkçeye çevirin Devamı için tıklayın... ıse yaramadı