Lm10cucittini
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Arkadaşlar bi bilgisayar aldım yanında da klavye almıştım pc arızalı çıktı geri gönderdim klavyeyi test edemedim ve android televizyonuma bağladım ışıklarında bir sorun yok ama tarayıcıda(yandex) bir şey aratıcağımda klavyede q ya basınca @ e ye basınca € sembolleri çıkıyor fn+alt gr yapınca düzeliyor ama klavyeden yine bişey aratmaya çalıltığımda yine aynısı oluyor klabye testi açtım H harfine basınca 5 Z harfine basınca F4 algılıyor sebebi ne olabilir bilgisayarın yanında buda bozuk çıkmaz umarım teşekkür ediyorum şimdiden

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavyemün modeli gamebooster fire storm belirtmeyi unutmuşumArkadaşlar bi bilgisayar aldım yanında da klavye almıştım pc arızalı çıktı geri gönderdim klavyeyi test edemedim ve android televizyonuma bağladım ışıklarında bir sorun yok ama tarayıcıda(yandex) bir şey aratıcağımda klavyede q ya basınca @ e ye basınca € sembolleri çıkıyor fn+alt gr yapınca düzeliyor ama klavyeden yine bişey aratmaya çalıltığımda yine aynısı oluyor klabye testi açtım H harfine basınca 5 Z harfine basınca F4 algılıyor sebebi ne olabilir bilgisayarın yanında buda bozuk çıkmaz umarım teşekkür ediyorum şimdiden