1200 tl yaz pazarlık payı bırakarak 1k ya satarkadaşlar selamlar. bende bu klavye var. alalı tam 1 sene oldu. klavye, kulaklık vs ekipmanlarımı aynı marka dizmek istediğim için satmayı düşünüyorum. güncel fiyatı 1k. kaça satabilirim?
lol zaten sıfırı 1 k akko680 miydi her yerde satılıyordu her indirimde 600-700 bandında satılıyordu sıfır onu alır bunu niye alsın ikinci el ? 500-600e okutabilirsen iyi1200 tl yaz pazarlık payı bırakarak 1k ya sat
dostum ozaman hiç satma kimse almaz 800 anca satabilirsin illa karıyla satacan diye bir şey yoksıfırı 1k zaten dostum
eğer kutusu vs belgeleri varsa ve klavye temiz ise satarsın o parayaben kar etmek istiyorum falan demedim zaten. sıfırı 1k olan klavyeyi 1k ya sat diyen sensin.
knkm sıfırını almak daha avantajlı bir ürünün 2.eli sıfırından daha pahalı olması durumu anlıyamıyorum1200 tl yaz pazarlık payı bırakarak 1k ya sat
500den ilana koysanız 300tlye anca satarsınız gibi 2.el klavye piyasası yok sadece mk61/steelseries apex7/9 gibi modellerde biraz daha iyi piyasa şartları ama satmanız zorarkadaşlar selamlar. bende bu klavye var. alalı tam 1 sene oldu. klavye, kulaklık vs ekipmanlarımı aynı marka dizmek istediğim için satmayı düşünüyorum. güncel fiyatı 1k. kaça satabilirim?
İnan çok zor bu klavyeyi internette indirim zamanlarında 600₺'ye gördüğümü hatırlıyorum yani alan olur belki ama hemen satamazsın. Alacağın klavyeyi de taksitle almanı tavsiye ederim.hocam almayı düşündüğüm klavye 2.5k civarında. en azından bi 400-500 etmez mi