Ömer 34242432
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,812
Nasıl boyayabilirim, hangi malzemeler ile boyamam gerekir ?
hangi boyayı önerirsinizDaha önce araştırmıştım biraz. Sonra neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum. Maliyetli olabilir belki emin değilim. Size verebileceğim tek tavsiye sprey boya kullanmak çok sağlıklı olmayabilir. Çok da emin değilim plastikte ne olur. Ama çok kolay çıkıyorlar. WASD tuşlarını boyayıp bir süre kullanıp deneyebilirsin.
o konu hakkında bir fikrim yok maalesef. Tekzen gibi bir yere giderseniz orada klavye tuşlarını boyayacağınızı söylerseniz. Plastik boyamak için bir boya verebilirler belki. Önce youtubedan videolarını araştırmanızı tavsiye ediyorum.hangi boyayı önerirsiniz
Biran ketçapla boyuyacaksın diye okudum başlığıhangi boyayı önerirsiniz
Boyamadan önce zımparalarsan boya daha kalıcı olur kolay kolay boyası kalkmazNasıl boyayabilirim, hangi malzemeler ile boyamam gerekir ?
boya konusunda fikrim yok ama boyamanızı tavsiye ederim bende sakura keycap ler alacağım anne pro 2 ile birlikteNasıl boyayabilirim, hangi malzemeler ile boyamam gerekir ?
eğer switch seslerinden memnunsanız girmeyin o topaNasıl boyayabilirim, hangi malzemeler ile boyamam gerekir ?
sadece keycapler, kötü duruyor diye istiyorumeğer switch seslerinden memnunsanız girmeyin o topa