Neler Yeni

Klavyeye bakmadan nasıl yazarım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar klavyeye bakmadan ve akıcı bir şekilde yazı yazmak istiyorum bunu nasil basarabilirim teşekkür ederim şimdiden

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Özel bir yöntemi yok yaza yaza alışıyorsun. İnternette pratik yapmak için siteler var hızlı gelişmek istiyorsan günde 15-20dk antrenman yapabilirsin.

ananas_suyu

80+ Bronze
Klavyeye alışman lazım mesela benim evdeki klavyem ile laboratuvar klavyesi farklı olduğu için evdekinde bakmadan çok kolay ve hızlı yazarken laboratuvarda bakarak bile zor yazıyorum alışkanlığa bağlı bişey

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,190
İsim
a l p e r
Klavyeye alışman lazım mesela benim evdeki klavyem ile laboratuvar klavyesi farklı olduğu için evdekinde bakmadan çok kolay ve hızlı yazarken laboratuvarda bakarak bile zor yazıyorum alışkanlığa bağlı bişey
klavye turkce oldugu surece hepsinde yazarsin klavyeyle alakali degil pek. alakasi var da yani o kadar degil

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özel bir yöntemi yok yaza yaza alışıyorsun. İnternette pratik yapmak için siteler var hızlı gelişmek istiyorsan günde 15-20dk antrenman yapabilirsin.
Hocam u yerine mesala y ye basıyorum sürekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye turkce oldugu surece hepsinde yazarsin klavyeyle alakali degil pek. alakasi var da yani o kadar degil
Hocam peki nasıl bakmadan yazabilirim hız zaten zamanla gelir ilk nasıl bakmadan yazmam gerek onu çözmem gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,190
İsim
a l p e r
Emin misin, dene bakayım yüzde 60 klavyeden koca büyük ofis klavyesini ikisindede aynı hızda yazabiliyormusun
mahkeme salonunda %60 kullandirtmadiklari icin sorun yok. %60 kullanan kisi sayisi az zaten onu hizli yazma kategorisine koyma yani

Hocam u yerine mesala y ye basıyorum sürekli

Hocam peki nasıl bakmadan yazabilirim hız zaten zamanla gelir ilk nasıl bakmadan yazmam gerek onu çözmem gerek
klavyeye bakmayarak yazcan iste ekrana bak surekli zamanla olur hizli veya belli bi taktigi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mahkeme salonunda %60 kullandirtmadiklari icin sorun yok. %60 kullanan kisi sayisi az zaten onu hizli yazma kategorisine koyma yani

klavyeye bakmayarak yazcan iste ekrana bak surekli zamanla olur hizli veya belli bi taktigi yok
Hocam.bizim gta ya noldu ya sjsksk

Bakmadan yazabilsem hiz zamanla gelir zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,190
İsim
a l p e r

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Bunun klavye farklılığı ile alakası yok.F klavye Q klavye olarak farklı kullanmadığın sürece internette hızlı yazmak için siteler var oralarda çalışabilirsin.Ellerini doğru konumlandırman gerek.F klavye dersi de aldım.Üniversite de şuan F klavye versen yazamam ama Q klavye ne olursa olsun bakmadan yazarım.Düzenli olarak çalış.Kendini bıktırmayacak bir süre belirle ve çalış başka türlü yapamazsın

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Ekstra yazma pratiği ile hızlandırma yapabilirsin onun dışında zamanla olan bir şey yani bir alışkanlık.
Hocam hız zaten kendiliğinden gelir de bamadan nasıl yazabilirim onu çözmeye calisiyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam hız zaten kendiliğinden gelir de bamadan nasıl yazabilirim onu çözmeye calisiyorum

Oda işte zamanla oluyor çünkü zamanla tuşların yerlerine alışıyorsun. Yani bu zamanı hızlandırmak için ekstra kendin boşken yazma pratiği yapabilirsin öbür türlü bir yolu yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom