kola şekersizDirekt çöpe at...
Zamanında Şekerli Çay benim klavyemin ölümüne yol açmıştı.Kolanın dönüşü olmaz..
olay olduktan hemen sonra bandırdım prince dostum işe yaramıyorsenin telefonun pirince yatırmadan önce zaten çöp olmuştur sen suçu pirince yüklemişsindir olay çok basit pirinç nemi emer nem olmazsa su olmaz su olmazsa cihaz bozulmaz bu kadar basit devre kartlarını eğer güce bağlı değilse muslukta bile yıkayabilirsin tek şart kullanmadan önce iyice kurumuş olması. pirinç, henüz bozulmamış ancak içerisinde su olan cihazların icerisinde bulunan suyu kurutur ve bozulmasını engeller. benim ve arkadaşımın karlı havada jak girişine su kaçan telefonlarımızı kurtardı pirinç
dostum okuma algılama sorunun mu var olay olduktan hemen sonra olması bir şey ifade etmiyor suyun döküldüğü spesifik nokta eğer kısa devre yapmasına yol açtıysa telefonun zaten bozulmuş demektir benim bahsettiğim şey telefonun içerisine su girme durumunda ancak hayati devre elemanlarına zarar vermeme durumunda suyun hareket etme yoluyla hayati devre elemanlarına teması halinde telefonun bozulmasını engellemek amacıyla telefonun icerisindeki suyu kurutmak için pirince batırmak işe yarıyor sen burda tersini de söylesen bu bilimsel kanıtlanmış bir şeyolay olduktan hemen sonra bandırdım prince dostum işe yaramıyor
Tamam en pirinç üstadı sensin kardeşimdostum okuma algılama sorunun mu var olay olduktan hemen sonra olması bir şey ifade etmiyor suyun döküldüğü spesifik nokta eğer kısa devre yapmasına yol açtıysa telefonun zaten bozulmuş demektir benim bahsettiğim şey telefonun içerisine su girme durumunda ancak hayati devre elemanlarına zarar vermeme durumunda suyun hareket etme yoluyla hayati devre elemanlarına teması halinde telefonun bozulmasını engellemek amacıyla telefonun icerisindeki suyu kurutmak için pirince batırmak işe yarıyor sen burda tersini de söylesen bu bilimsel kanıtlanmış bir şey
Şekerli içecek dökülse bile doğru temizlik ile klavye çok kolay kurtarılır, tabii küçük devre parçasına gelip kısa devre yaptırmadıysa. Denemeden çöpe atmanın mantığı yok.Direkt çöpe at...
Zamanında Şekerli Çay benim klavyemin ölümüne yol açmıştı.Kolanın dönüşü olmaz..
e iyide zaten telefonun içine kaçtıysa pirinç ne yapsın minecraft süngeri mi buolay olduktan hemen sonra bandırdım prince dostum işe yaramıyor
Şekerli içecek dökülse bile doğru temizlik ile klavye çok kolay kurtarılır, tabii küçük devre parçasına gelip kısa devre yaptırmadıysa. Denemeden çöpe atmanın mantığı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e iyide zaten telefonun içine kaçtıysa pirinç ne yapsın minecraft süngeri mi bu
benim tabletimi hayata döndürmüştü. duruma bağlı işe yarıyor devre etkilenmediyseprinç bence şehir efsanesi gibi bir şey
bende işe yaramadı telefonum çöp oldu
Tiner ile yıka plastiği eritir mi bilmiyom ama kolayı çözer ve uçuşur direk kururarkadaşlar klavyeye kola döküldü direk söktüm de geri takıp kullanmalı mıyım yada ne yapmalıyım?
hallettikTiner ile yıka