Çözüldü✓ Klavyeye kola döküldü

bugra7768

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
arkadaşlar klavyeye kola döküldü direk söktüm de geri takıp kullanmalı mıyım yada ne yapmalıyım?

Direkt çöpe at...
Zamanında Şekerli Çay benim klavyemin ölümüne yol açmıştı.Kolanın dönüşü olmaz..
kola şekersiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu kuruluyorum iyice

Ekler

• IMG_4714.jpeg
    IMG_4714.jpeg
    2.4 MB · Hit: 34
senin telefonun pirince yatırmadan önce zaten çöp olmuştur sen suçu pirince yüklemişsindir olay çok basit pirinç nemi emer nem olmazsa su olmaz su olmazsa cihaz bozulmaz bu kadar basit devre kartlarını eğer güce bağlı değilse muslukta bile yıkayabilirsin tek şart kullanmadan önce iyice kurumuş olması. pirinç, henüz bozulmamış ancak içerisinde su olan cihazların icerisinde bulunan suyu kurutur ve bozulmasını engeller. benim ve arkadaşımın karlı havada jak girişine su kaçan telefonlarımızı kurtardı pirinç
olay olduktan hemen sonra bandırdım prince dostum işe yaramıyor

arkadaşlar baktım çok bişey dökülmemiş içine olanı da temizledim kuruladım iyice şimdi test etmek için 5w adaptöre takayım mı?

dostum okuma algılama sorunun mu var olay olduktan hemen sonra olması bir şey ifade etmiyor suyun döküldüğü spesifik nokta eğer kısa devre yapmasına yol açtıysa telefonun zaten bozulmuş demektir benim bahsettiğim şey telefonun içerisine su girme durumunda ancak hayati devre elemanlarına zarar vermeme durumunda suyun hareket etme yoluyla hayati devre elemanlarına teması halinde telefonun bozulmasını engellemek amacıyla telefonun icerisindeki suyu kurutmak için pirince batırmak işe yarıyor sen burda tersini de söylesen bu bilimsel kanıtlanmış bir şey

dostum okuma algılama sorunun mu var olay olduktan hemen sonra olması bir şey ifade etmiyor suyun döküldüğü spesifik nokta eğer kısa devre yapmasına yol açtıysa telefonun zaten bozulmuş demektir benim bahsettiğim şey telefonun içerisine su girme durumunda ancak hayati devre elemanlarına zarar vermeme durumunda suyun hareket etme yoluyla hayati devre elemanlarına teması halinde telefonun bozulmasını engellemek amacıyla telefonun icerisindeki suyu kurutmak için pirince batırmak işe yarıyor sen burda tersini de söylesen bu bilimsel kanıtlanmış bir şey
Tamam en pirinç üstadı sensin kardeşim

Direkt çöpe at...
Zamanında Şekerli Çay benim klavyemin ölümüne yol açmıştı.Kolanın dönüşü olmaz..
Şekerli içecek dökülse bile doğru temizlik ile klavye çok kolay kurtarılır, tabii küçük devre parçasına gelip kısa devre yaptırmadıysa. Denemeden çöpe atmanın mantığı yok.

e iyide zaten telefonun içine kaçtıysa pirinç ne yapsın minecraft süngeri mi bu

Son düzenleme:
İçine kaçtı dedim mi ben hocam yorumda içine kaçsa zaten %99 gider büyük ihtimal beton atsan üstüne çare olmaz %
Şekerli içecek dökülse bile doğru temizlik ile klavye çok kolay kurtarılır, tabii küçük devre parçasına gelip kısa devre yaptırmadıysa. Denemeden çöpe atmanın mantığı yok.

e iyide zaten telefonun içine kaçtıysa pirinç ne yapsın minecraft süngeri mi bu

prinç bence şehir efsanesi gibi bir şey
bende işe yaramadı telefonum çöp oldu
benim tabletimi hayata döndürmüştü. duruma bağlı işe yarıyor devre etkilenmediyse

içine su kaçmadıysa niye bozuldu ki

Geri