İşlemci pinlerinden biri yüksek

Reaksiyon skoru
6
Selamlar arkadaşlar Asus anakart ile ilk defa sistem toplayacağım ama bir sorun yaşıyorum

Ne kadar belli bilmiyorum ama beyaz bölgedeki bir pin pürüzsüzlüğü bozuyor yukarı doğru diğerlerine göre işlemciyi takıp geri o yüzden sizce ne yapmalıyım böyle taksam sorun yaşar mıyım ?
Teşekkürler

Ekler

• 1000109007.webp
    1000109007.webp
    1 MB · Hit: 50
Eğik değilse, takabilirsen bir şey olmaz herhalde ama iade seçeneği varsa niye risk alıyorsun. İade et yenisini al geç.

iade et ugrasma

o pin anakartın hangi bölgesine gidiyorsa o parça düzgün çalışmayabilir. Aynı sorunu ben yaşadım ekran kartımı etkiliyordu. O yüzden teknik servise verdim ve bütün parçayı değiştirdiler. Benden kullanıcı hatası diye 400TL almışlardı 3 sene önce şimdi belki 1500-2000tl isterler eğer teknik servise yollarsan ve sorun sendense.

Bir bilgisayarciya götürsem sorunu çözemez mi hafiften eğik diye yoksa direkt iade mi edeyim ?

Garantiye versen kullanıcı hatası diye geri iade olur. Al eline uçlu kalem hafif kastira kastira oburlerin şekline benzetmeye çalış zamanında 4 iğneyi kalemle düzelterek yapmıştım

Selamlar arkadaşlar Asus anakart ile ilk defa sistem toplayacağım ama bir sorun yaşıyorum

Ne kadar belli bilmiyorum ama beyaz bölgedeki bir pin pürüzsüzlüğü bozuyor yukarı doğru diğerlerine göre işlemciyi takıp geri o yüzden sizce ne yapmalıyım böyle taksam sorun yaşar mıyım ?
Teşekkürler
Iade edebilirsen et zoom attığımda sanki oradaki pin kopmuş yeri boş gibi duruyor

Valla iade almazlar diye tırstım bende şuan işlemciyi taktım aşağı iner diye sadece ufak yamukluk kaldı bunu düzeltemez mi bilgisayarci sizce

Ekler

• 1000109035.webp
    1000109035.webp
    942.3 KB · Hit: 18
Valla iade almazlar diye tırstım bende şuan işlemciyi taktım aşağı iner diye sadece ufak yamukluk kaldı bunu düzeltemez mi bilgisayarci sizce
Eğiklik düzelmezse PC de görüntü gelmez ekran kartı olsada aynısı başıma geldi PC çalışıyor işlemci yuvası pinleri yamulduğu için görüntü alamiyorduk cihazdan çok sonra fark ettik eğik olduğunu pinlerin iade et direk yada bilgidayarcıya götür eğikliği düzeltsin

Çok az eğik olduğu için düzeltebilir gibi geliyor sonrasında sorunsuz çalışacak ise o yolu deneyecegim iade alırlar mı pek emin değilim çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce napayım arkadaşlar son attığım fotoda eğiklik çok durmuyor bilgisayarcı çok aşırı ücret talep etmeyecek ise ona götüreyim diyorum

Son düzenleme:
Bizim burada gayet iyi olduğunu bildiğim bir bilgisayarcıyı aradım kırılmadığı sürece hiç sorun yaşamayız dedi yinede kontrol edip yapılabileceğini görürse yapacak yoksa göndermeye çalış dedi o yüzden götüreceğim bakalım.

Bu arada bu süreç için kesinlikle direkt iade alınmıyor arkadaşlar önce servise gönderiliyor vs oradan rapor çıkacak derken 1 ayı bulur o süreç en rahatından

Geri