KMS ile format atılmış pc

Thefix

80+
Reaksiyon skoru
0

CMD slmgr /xpr yazınca "hata ürün anahtarı bulunamadı" ilk başta etkinleştirmiş yazıyordu kms yi nasıl bulurum​

evde bakınca kms uygulamalırını buldum ben yetişemeyince yüklemişler
internetde olan slmgr gibi kodları yazdım ve birçok şeye baktım ürün kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyordu fakat daha sonra naptıysam bu kodları yazınca

hata ürün anahtarı bulunamadı bunu yazıyor​

kms olup olmadığını nasıl anlarım

Dostum ne dediğinden hiç bir şey anlamadım ama derdin CMD'den windows etkinleştirmekse internetten defender control panel indirip defender kapayın sonra o kodları CMD'ye tekrar yazın.

Dostum ne dediğinden hiç bir şey anlamadım ama derdin CMD'den windows etkinleştirmekse internetten defender control panel indirip defender kapayın sonra o kodları CMD'ye tekrar yazın.
Demek istediğim şu windows zaten kms ile kurulu bende bu kms ürünlerini silmeye çalıştım slmgr kodlarını yazdım ve olması gereken oldu makineniz kalıcı olarak şey oldu çalıştı ama daha sorna naptıysam hata ürün anahtarı bulunamadı diyor

Kms servislerini silmişsin ürün anahtarı bulunamadı demesi normal değil mi zaten?

demek istediğim şey şu ilk başta kmsyi buldum ve kodları yazdım silmeye çalıştım ve makine kalıcı olarak etkinleştirildi daha sonra naptıysam

hata ürün anahtarı bulunamadı bunu yazıyor yani kms ile ilgili bir şey kalmışmıdır​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,355
Üyeler
190,736
Son üye
Bburakgrp
Geri