KMS USB'ye geçmiş midir?

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,027
Arkadaşlar zamanında KMS kullandım ve dün format attım hem SSD'ye hem de HDD'ye Windows'u da sıfırdan kurdum SSD'ye.Format atmadan önce bilgisayarda önemli olan şeyleri USB'ye aldım o KMS USB'ye geçmiş midir çünkü USB'den tekrar aktarıcam bilgisayara.

Son düzenleme:
Key anakarta gömülüyor format attıysan silinmiştir süresi bitince bidaha yaparsın

Arkadaşlar zamanında KMS kullandım ve dün format attım hem SSD'ye hem de HDD'ye Windows'u da sıfırdan kurdum SSD'ye.Windows etkinleştirmeyi de CMD'den yaptım fakat etkinleştirmenin ne zaman biteceğine bakınca ekimde biteceği yazıyor hala kalmış mı oluyor bu virüs yoksa normal mi.Ve format atmadan önce bilgisayarda önemli olan şeyleri USB'ye aldım o KMS USB'ye geçmiş midir çünkü USB'den tekrar aktarıcam bilgisayara.
hwdi şekildemi aktifleştirdin

Arkadaşlar zamanında KMS kullandım ve dün format attım hem SSD'ye hem de HDD'ye Windows'u da sıfırdan kurdum SSD'ye.Windows etkinleştirmeyi de CMD'den yaptım fakat etkinleştirmenin ne zaman biteceğine bakınca ekimde biteceği yazıyor hala kalmış mı oluyor bu virüs yoksa normal mi.Ve format atmadan önce bilgisayarda önemli olan şeyleri USB'ye aldım o KMS USB'ye geçmiş midir çünkü USB'den tekrar aktarıcam bilgisayara.
Format Attıysan Gitmiştir Bir Şey Olmaz.

Hwdı da gömülüyor mu ?

Gitmiştir

nereden indirdiğine bağlı içine virüs koyanlar olabiliyor temizlerde çıkabiliyor
Bilmiyorum nereden indirdim ama virüs olsaydı anlardım işlemci,ram,ekran kartı ve ağ trafiğinden

Geri