KMSpico kesin kaldırma

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
807
Arkadaşlar yeni sistem topladım.Arkadaş vasıtasyıla Kmspico adında bir programla windows etkinleştirdim.Fakat bunun çok zararlı olduğunu öğrendim.Komple kaldırmak ve kafamı rahat etmesi için ne yapmam lazım ? Format ? ya da başka bir işlem gerekir mi ?

Çoğu yerde en iyi çözümün Format olduğunu okudum..Bir kaç şeyini sildim ve Virüs programında da gözükmüyor şuan..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Program kaldırma işlemi denetim masasından da yapılmaz mı?
kanka kmspicoyla etkinleştirme yaptığın zaman onların portuna bağlanıyorsun ve hertürlü bilgilerin o porta gidiyor cmd üzerinden etkinleştirme yapsan bile benimde başıma gelmişti çözümü formatta buldum virüsü nekadar silsende o port hala bilgisayarında duracak mining de yapabilirlermiş öyle okumuştum . Kullananlarda var bir sorun yaşamıyorlar ama yinede sen bilirsin

kanka kmspicoyla etkinleştirme yaptığın zaman onların portuna bağlanıyorsun ve hertürlü bilgilerin o porta gidiyor cmd üzerinden etkinleştirme yapsan bile benimde başıma gelmişti çözümü formatta buldum virüsü nekadar silsende o port hala bilgisayarında duracak mining de yapabilirlermiş öyle okumuştum . Kullananlarda var bir sorun yaşamıyorlar ama yinede sen bilirsin
CMD üzerinden etkinleştirme yapıncada mı sağlıklı değil ? programsız ?

Tek çare format lafını bu konu için dikkate alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banada pc'ci kurmuştu. Ama kmsauto olandan. Flaşla formatladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,898
Üyeler
174,454
Son üye
ardaaaa67
Geri