KMSpico temizlenir mi?

HitmanPro KMSPICO temizleyebilmektedir, lakin işletim sistemini KMSPICO ile aktive ettiğinizden tam olarak temizleyebileceğini sanmıyorum.

hihiihihihihi-jpg.82790

Dostum bu turuvaları yemek için özel bir uğraş var mı?

Merhaba @Nightmare837 ,

Komut istemi üzerinden etkinleştirmede KMSPICO yazılımının kaynak kodları kullanıldığından, KMSPICO ile etkinleştirilmiş bir işletim sisteminden farksız olduğunu düşünüyorum. Ederi 1.000 TL olan bir şeyi ücretsiz aktifleştirmenin korsan olduğunu unutmayınız.

İşletim sistemini para verip etkinleştirmek en sağlıklı ve güvenli yoldur. Ben de işletim sistemimi satın alıp etkinleştirmiş bulunmaktayım.

İyi günler.
Treyach müşteri hizmetlerine hoşgeldiniz.

(Bu arada bilgisayarı aldığım yer böyle yaptı ben değil :p)

Merhaba @!Yardım Lazım! ,

Bütün zararlı .exe uzantılı dosyaları yükleyip tümünü seçip çalıştırırsanız, sisteminiz yukarıda görüldüğü gibi zararlılar ile dolabilir.

Banada bilgisayarcı kmspico ile crackledi format attım. Rahaatt...

Dosyaları saklamanın herhangi bir yol var mı peki çünkü cidden gitmesiyle uğraşamam çok yoruyor.
USB İle format atabilirsiniz saklamanın yolu var eğer hdd veya ssd yi 2 ye böldüyseniz format atmıyacağınız bölüme dosyalarınızı atın format atarkende dosyalarınız olan diske ellemeyin

kms.jpg

Kendi web sitelerinde hiçbir şey yokmuş gibi hareket etmekteler. Yazılım, gerçekten güvenli olsa bile sonuçta bu bir aktivatör. Aktivatör yazılımlarının ne gibi sıkıntılar açtığını gayet iyi biliyoruz.

Aktivatör yazılımlar'dan mutlaka uzak durunuz.

Geri