Bilgisayarın içini nasıl temizlenir

TDPRL

80+
Reaksiyon skoru
58
Selam arkadaşlar başlıkta olduğu gibi eski bilgisayarım içini nasıl temizlenir hiç bişey çıkartmadan yardımcı olursanız sevinirim PC'nin biraz sonra foto atarım ayrıca ıslak mendil,asperox sarı güç falan temizlenir mi

özel temizlik ürünleri var asperox vs. sıkmayın

Sakın öyle bir şey yapma ıslak mendil asperox asla kullanma tozları almak için soğuk hava tut fön makinen varsa ama uzaktan ve düşük kademede tut bunu yaparkende işlemci fanı ve kasa fanlarını sabitle dönerse fanlar statik elektrikten anakartı yakarsın yada fanların içindeki mekanizmayı bozarsın akabinde diş fırçasıyla yavaş yavaş fanları anakartı ekran kartı işlemci fanını temizleyebilirsin yada yumuşak yağlı boyada kullanılan fırçayla kasanın dışını ıslak mendille temizleye birlisin ama arka taraftaki io shield anakartın portları olan yer ve güç kaynağı tarafı usb açma kapama tuşu ve jack tarafı hariç

IMG-20240309-WA0012.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece burayı alacaktım diğeri yazın halletcem

eldeki imkanlarla ; Temiz bir yumuşak boya fırçası ve fön makinası ile kabasını alırsın

Tm haber vericem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tm haber vericem
Yaptım baya çıktı sadece hafif temizledim takıcam dip not ben yanlışlak üfledim ve noldu tozlar mikroplar hep anakartta geldi evet

Son düzenleme:
Geri