- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede Böyle kasıyor .D ağırdan ağırdan nova atarken sıkıntıOzaman ya i3 9100F (550Tl) i5 9400F (1100-1200) böyle fiyatları galiba bütçeme göre reisim
buda ryzen başka video
Bendede Böyle kasıyor .D ağırdan ağırdan nova atarken sıkıntıOzaman ya i3 9100F (550Tl) i5 9400F (1100-1200) böyle fiyatları galiba bütçeme göre reisim
buda ryzen başka video
Ya alıcaksan i3 9100f yada i5 9400f Alcan diğer oyunlarda oynuyorsun öyle üstlere çıkmasın ama intelden Şaşmasın bence bilgilerin çok dogru reisim Like verdimRyzen 1700 ile deneme şansım oldu oyunu.Moradon hariç sıkıntı yoktu.Moradonda 30 fps 'ye kadar düşüyordu.Oyuna sonradan çoklu çekirdek desteği getirmişler menüden açabiliyorsun ama pek bi faydasını görmedim ben.240 hz monitörle en güçlü oyunları yüksek fps ile oynadığım halde moradonda hezimete uğradım.Sadece bu oyunu oynuyorsan tek çekirdek performansı yüksek bi işlemci daha çok işini görür demek isterdim ama öylede olmuyor malesef
5.0 ghz de 8700k ile oynayan adamda moradonda çakılıyor.Demem o ki bu oyun bi hayli eski ve yeni sistemlerle beklenen performansı veremiyor ve harcadığın parayı haketmiyor.Bu yüzden çok para vermeyin pc toplarken bu oyun için.
şu dc yaptıran adam mıÖyle bir şansı yok reisim 1 adam delirtti oyunu hahaha iyi oluyor iyi karaborsayı bitiriri inşallab bu adam adam gibi adam
Aynen reis napıyor nasıl yapıyor ayıkamadı kimse hahaha ama adam fena eğleniyor bellişu dc yaptıran adam mıasdgvsdfhkl
hala devam ediyor mu ? Deathko yapıyor deniyor doğru muAynen reis napıyor nasıl yapıyor ayıkamadı kimse hahaha ama adam fena eğleniyor belli
Deathko sanmıyorum reisim sadece o isim olarak kullAnılıyor bencrhala devam ediyor mu ? Deathko yapıyor deniyor doğru mu