Öneri Kocaeli İzmit İnternet Sağlayıcısı Önerisi

viceking

80+
Reaksiyon skoru
87
Merhaba arkadaşlar, Kocaeli İzmit içinde ev tuttum. Hızlı ve kesintisiz ev interneti için hangi sağlayıcıyı seçmemi tavsiye edersiniz?

Merhaba arkadaşlar, Kocaeli İzmit içinde ev tuttum. Hızlı ve kesintisiz ev interneti için hangi sağlayıcıyı seçmemi tavsiye edersiniz?
Kocaeli körfez de oturuyorum mahallende süperonline nın kendi alt yapısı varsa tavsiye ederim 4 senedir kullanıyorum 1000 mbps hız veriyor ve kesinti olmuyor hiç

Kocaeli körfez de oturuyorum mahallende süperonline nın kendi alt yapısı varsa tavsiye ederim 4 senedir kullanıyorum 1000 mbps hız veriyor ve kesinti olmuyor hiç
Kanka iyi olduğu eminmisin abimler o taraflarda oturuyor sürekli ping ve düşük hız oluyor bazen

Nereden kontrol edicem onu hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teker teker İSS arayıp sorayım mı, hangilerini önerirsiniz hangilerini arayım?

hangi mahalle kanka ben 70 alıyom fatihte

Geri