JackRyan
80+ Silver
Son düzenleme:
Hala basit matematiği bile yapamayan insanların olması oldukça ilginç. Dilersen bir hesap makinesi yardımıyla 4700TL den 150 TL yi çıkar sonucun 4550TL çıkacağını görebilirsin.Tekrar hesapla bakalım 150₺ mi indirim var çok bilmiş
Sen bilinmedik bir siteden alıp üründe sorun çıkınca mağdur olabilirsin ben hb den alirim sorun oluncada aracı hb bekletmez olayı çözer bilgine, indirim de kendi sitesinde yeni olmuş 20dk önce 4799₺ idi.Hala basit matematiği bile yapamayan insanların olması oldukça ilginç. Dilersen bir hesap makinesi yardımıyla 4700TL den 150 TL yi çıkar sonucun 4550TL çıkacağını görebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca, ürün kendi sitesinde daha ucuza satılıyor. İnsanlara laf etmeden önce açacağın konuyu biraz araştır derim. İyi forumlar.Alıntıyı görüntüle
Hangi kupon link at direkt alicam 3800 e trendyolda var iseTrendyolda kuponla 3800 civarına geliyor
İlginç bir düşünce yapısı. Oysa hepsiburada da marka kendi satış yapmakta. Kendi resmi sitesi bilinmedik siteler mi oluyor yani Kendi hatanı kabul etmek yerine saldırabileceğin başka yerler arıyorsun. Yazık.Sen bilinmedik bir siteden alıp üründe sorun çıkınca mağdur olabilirsin ben hb den alirim sorun oluncada aracı hb bekletmez olayı çözer bilgine, indirim de kendi sitesinde yeni olmuş 20dk önce 4799₺ idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi kupon link at direkt alicam 3800 e trendyolda var ise
Kendi sitesinden al da defolu outlet ürün göndersinler sonrada iade almasınlar, yiyorsa hb de iade almasınlar.İlginç bir düşünce yapısı. Oysa hepsiburada da aynı satıcı kendi satış yapmakta. Kendi resmi sitesi bilinmedik siteler mi oluyor yani Kendi hatanı kabul etmek yerine saldırabileceğin başka yerler arıyorsun. Yazık.
Daha önce mağdur olmadım çünkü internetten bilinçli alışveriş yapmak nedir biliyorum. Aslında zor değil. Sana da tavsiye ederim. İdefixde de sadece 40 TL daha pahalı.Kendi sitesinden al da defolu outlet ürün göndersinler sonrada iade almasınlar, yiyorsa hb de iade almasınlar.
Sen daha önce mağdur olmadiğindan bilmiyorsun tabi keyifli günler canim
Sorma, bir de yazıyoruz haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor.bi üründe en az %5 indirim olması gerek paylaşılması için bence %5 de düşük bir miktar bana göre telefon vs. olmadıkça ama üç beş indirim gören paylaşıyor