Neler Yeni

Koçtaşın yanlışlıkla 2tlye oyuncu koltuğu vermesi

mesut3467

80+ Bronze
Büyük firma bunlar yedirmezler adama 😂. Senin için aide politikaları ve değişim süreçlerindeki alt metinleri okudum fakat diğer sitelerde yazan '' ... hakkını saklı tutar.'' tarzı bir söylem göremedim. Merak içerisinde bekliyorum.

Link varmı bide nası yapmışlar onu o.O2

Buğrahan Mert

80+ Silver
Bugün oyun oynarken karşı takımdan biri koçtaşın sitesine girin oyuncu koltugu 1500 tlden 1.5tlye düşmüş dedi. yani kısacası hata yapmışlar fiyatı yanlış yazmışlar. oyundaki herkes satın aldı bende dahil. 9tl kargo 1.5tl koltuk 10.5tlye aldım banka hesabımdan çekildi ve mesaj geldi mail geldi siparişiniz alındı diye. şimdi onlar farkettikten sonra hata yaptık diyip siparişi iptal ederlerse haklarımıdır? çünkü marketlerde hangi fiyat yazarsa o fiyattan almak zorundasın. internet üzerinde de aynı şey geçerli mi tüketici hakkı varmı yani?
Böyle bir makale okumuştum internette iptal ederlerse satıcıya ceza geliyor yani 2 şekildede büyük zarardalar inş etmezler ama ederler gibi

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ayıp ve hırsızlık gibi bir şey. O sayıyı yanlış giren adamın maaşından kesebilirler parayı
Anlamıyorlar işte, daha beleşin peşindeler.
Aynı şeyi babası da yasayabilir di

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rıdvan Altuntaş
Ticarette ayıp olmaz
beyler sakin olun lan adkkskjfwkjd sadece benim bildiğim en az 25 tane sipariş edildi. 2 gün icinde belli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamıyorlar işte, daha beleşin peşindeler.
Aynı şeyi babası da yasayabilir di
kanka büyük şirket bunlar koymaz merak etme .d beleşin peşinde olucaz tabii şu ülke şartlarında mecbur. ben de isterdim o koltuk 200tl olsun herkes alsın :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link varmı bide nası yapmışlar onu o.O2
20 dakika falan kaldı sitede. hemen kaldırdılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,987
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn