Teykage
80+ Silver
Dahası
Bir bende mi gözükmüyor anlamadım gitti.eyw 2 tane söyledim
Bir bende mi gözükmüyor anlamadım gitti.eyw 2 tane söyledim
Her şey olabilir, sallıyorum numune alındığı şubede kasti yerleştirmişte olabilir. Çok teori atılmış ortaya ama bu olayın maaliyet hesabı, girilebilecek risk seviyesi ve bölgesi ayriyeten sonuçlarının neler dogurabilecegi göz önüne alındığında pekte olası gelmiyor. Özetle bunları söyleyebilirim.Etse eder kanka para olduktan sonra her şey mümkün bizim memlekette , başka ülkede olsa Ülker i kaptırlardı bak bize kaç senedir zirvede adam hem de farkla
Ha ama ben yusufta domuz eti olduğuna asla inanmıyorum, kuvvetle muhtemel bakanlıkla arasında alacak verecem işi oldu bizimkiler de karalamak adamı bitirmek için öyle bi haber çıkardı
şubede bitmiş olabilir bende tam alacakken tükendiBir bende mi gözükmüyor anlamadım gitti.
arkadaşın dediği gibi olabilir, şubede bitmiştir belkiBir bende mi gözükmüyor anlamadım gitti.
Aslında sen pek anlamamışsın üsteleme. Espiri yapan ayrı, gerçekten böyle düşünenler ayrı. Her iki taraf da her zaman mevcut olacak. Şirketlere çökenlerde, gıdada usulsüzlük yapanlarda, onları koruyanlarda olduğu gibi.Halen daha domuz eti deniliyor olmasının nedeni espri dostum. Kendini çok mu zeki görüyorsun da bunu anlayamıyorsun anlamadım. İnsanlar daha önceden böyle bir skandala imza atmış bir firmadan alışveriş yapmak istemiyorlar. Bunu da bu şekilde espriyle karışık bir biçimde söylüyorlar. Domuz eti olmazsa yemem demiş mesela arkadaş. Bundan ne anlıyorsun sen?
evet? farklı ülkede yaşıyoruz galibaHala domuz eti vardır diyen var, koskoca firma önceden satmış olsa bile şuan satmaya devam edebilir mi sizce ?