Kol Bandi cidden gerekli mi?

Armi3067

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
999

Iyi aksamlar forum, cam mousepad kullaniyorum fakat bu yaz aylarinda kolum ara ara nemden dolayi cam mousepade yapisiyor, terleyince de kayiyor, mousepad tarafinda problem yok emiyor zaten yuzeyinde bir problem yaratmiyor fakat kol bandi cidden gerekli mi? Yorumlarini okuyorum yok soyle iyi yok boyle iyi bence overrated fakat bu yapismayi vesaire onlermi kolumun? Yoksa bana sacma bir urun gibi geliyor, birde yazmislar yok mactekyen geldi mvp oldum adam vurduruyor falan koptum okurken yorumlarida benim alma amacim farkli sizce deger mi? Veya daha uyguna satan bir yer var mi? Bosta duran, bana olmayan uzun kollu tshirt'um olsa kolunu keserim bilek ve kol kisimlarini dikerim ve biraz daraltir kendime yaparim ama oyle bir tshirt'te yok suan evde?

Cam mousepad hatta biraz ileride duruyor, direkt masa ile sifira sifir degil durdugu yer masaya yapistigi falan oluyor kolumun bunun onune gecmek istiyorum ve dedigim gibi bunu uyguna satan baska bir yer var mi?

Bendede wraithin beyaz bir mousepadi var kolumun teri yabaş yabaş geçerek sararmaya başladı. Yıkayınca geçicek mi bilmiyorum? Hatta yıkanmalı mı bilmiyorum o yüzden biran önce almam lazım fakat wraith dışında nerde satılıyor bilmiyorum. Eğer bulursanız ve benide etiketlerseniz sevinirim

Bendede wraithin beyaz bir mousepadi var kolumun teri yabaş yabaş geçerek sararmaya başladı. Yıkayınca geçicek mi bilmiyorum? Hatta yıkanmalı mı bilmiyorum o yüzden biran önce almam lazım fakat wraith dışında nerde satılıyor bilmiyorum. Eğer bulursanız ve benide etiketlerseniz sevinirim
Hocam bende HyperX FuryS Speed ve Wraith Jungle Maze mousepad var yikiyorum genelde, sifir saka haci sakir kalip sabunla citiliyerek iki defa yikiyorum ne yuzeyde bozulma ne kaucuk tabanda parcalnma oluyor, sifir gibi oluyor ve kayma hissiyatida artiyor gorunurde bende sararma yok ama anliyorum kirlenmesini yikadiktan sonra hizlaniyor padler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hafif ilik su ile yikadiktan sonra, havlo yardimi ile nemini iyice alin, uzaktan bir kac dakika fon makinesi ile isitin ve oldugu gibi duz bir yuzeyde bir gun kurutmaya birakin cincik gibi oluyor.

Ben wraith gibi farkli bir satici sayfasinda gordum ama hatirlamiyorum nerede belki bilen biri varsa o sayfayi atar zaten muhtemelen onda daha ucuzdu galiba, oradan alirim.

3 tanesini donusumlu kullaniyorumda 2 gundur cam olandayim sicak havalarda problem, sleeve lazim gibi.

Hocam bende HyperX FuryS Speed ve Wraith Jungle Maze mousepad var yikiyorum genelde, sifir saka haci sakir kalip sabunla citiliyerek iki defa yikiyorum ne yuzeyde bozulma ne kaucuk tabanda parcalnma oluyor, sifir gibi oluyor ve kayma hissiyatida artiyor gorunurde bende sararma yok ama anliyorum kirlenmesini yikadiktan sonra hizlaniyor padler.

Hafif ilik su ile yikadiktan sonra, havlo yardimi ile nemini iyice alin, uzaktan bir kac dakika fon makinesi ile isitin ve oldugu gibi duz bir yuzeyde bir gun kurutmaya birakin cincik gibi oluyor.

Ben wraith gibi farkli bir satici sayfasinda gordum ama hatirlamiyorum nerede belki bilen biri varsa o sayfayi atar zaten muhtemelen onda daha ucuzdu galiba, oradan alirim.

3 tanesini donusumlu kullaniyorumda 2 gundur cam olandayim sicak havalarda problem, sleeve lazim gibi.
Hepsiburada ya falan baktım ama herhangi bir muadili yok gibi. Benim mousepad daha çok kontrol yüzeye sahip pürüzlü o yüzden tedirginim yıkama konusunda ama bakıcaz artık bize bi muadili lazım bu ürünün

Buldum hocam burasiydi galiba daha once gordugum yer yari fiyati nerdeyse.

Tek sorum kumas kaliteleri ve uzun omurlulugu ama yari fiyatina da ne beklenir ki zaten bundan alabilirim ben duzgun modelini bulursam, fakat modeller cacik gibi geldi bana, baska yer var mi acaba satan?

Iyi aksamlar forum, cam mousepad kullaniyorum fakat bu yaz aylarinda kolum ara ara nemden dolayi cam mousepade yapisiyor, terleyince de kayiyor, mousepad tarafinda problem yok emiyor zaten yuzeyinde bir problem yaratmiyor fakat kol bandi cidden gerekli mi? Yorumlarini okuyorum yok soyle iyi yok boyle iyi bence overrated fakat bu yapismayi vesaire onlermi kolumun? Yoksa bana sacma bir urun gibi geliyor, birde yazmislar yok mactekyen geldi mvp oldum adam vurduruyor falan koptum okurken yorumlarida benim alma amacim farkli sizce deger mi? Veya daha uyguna satan bir yer var mi? Bosta duran, bana olmayan uzun kollu tshirt'um olsa kolunu keserim bilek ve kol kisimlarini dikerim ve biraz daraltir kendime yaparim ama oyle bir tshirt'te yok suan evde?

cossmic glss ile free geliyor hocam

cossmic glss ile free geliyor hocam
Bende Cosmic Glass v1 var zaten hocam, bunun free gelmesi icin bir tane daha cam mousepad alamam :D

ve 3K cosmic glass, bu tek basina 800TL, bir zahmet free versinler.

100tl ye mousepad alırım daha iyi, neden bu kadar kasıyorsunuz :D

Cidden mi ya? zaten kumas padlerim var yukarida belirttim ama zaman zaman mainledigim oyunlar var ve Apex yeni sezon geldi suan ondayim, cam mousepad apex icin bana gore daha iyi sonuc veriyor, ben sleeve soruyorum, adam pad oneriyor :D

kardom apex legends - lol - wolfteam - cs2 vb oyunlarda yaşıyorum bu durumu en net çözüm kolunu ısıt kardom güneş yemiş mermerin üzerinde 3-5 dk tut sonra mousepad e ne yaparsan yap en az 1 saat terlemiyor (bende çalışan bir olgu) denemeni tavsiye ederim kardom.

kardom apex legends - lol - wolfteam - cs2 vb oyunlarda yaşıyorum bu durumu en net çözüm kolunu ısıt kardom güneş yemiş mermerin üzerinde 3-5 dk tut sonra mousepad e ne yaparsan yap en az 1 saat terlemiyor (bende çalışan bir olgu) denemeni tavsiye ederim kardom.
Sag olun hocam deneyecegim. Ozellikle masaya cok yapisiyor Ikea Lagkapten var dedigim gibi sifira sifir koymadigim icin masayada geliyor kolum ama deneyecegim umarim ise yarar bende de. Ozellikle gorselde isarteledim.

Ekler

• InkedWhatsApp Image 2025-08-06 at 23.34.13_LI.webp
    InkedWhatsApp Image 2025-08-06 at 23.34.13_LI.webp
    69.1 KB · Hit: 14
Sag olun hocam deneyecegim. Ozellikle masaya cok yapisiyor Ikea Lagkapten var dedigim gibi sifira sifir koymadigim icin masayada geliyor kolum ama deneyecegim umarim ise yarar bende de.
umarım işe yarar kardom benimde mousepad ile kolumun bütünleşmesine ramak kalmıştı cuğara içerken mermere yapıştırdım kolumu 3-5 dk fark etmeden yanınca da çektim fakat neden olduğunu bilmiyorum lakin bi daha terleme yapmadı bende tekrar tekrar mermere dayıyorum terleme olmasın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,496
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri