Neler Yeni

Kol Tıraşı İçin Makine mi Jilet mi?

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
Maddi durum varsa vücut, yüz ve cinsel organa yakın bölge için 3 ayrı makine öneririm. Yoksa da her farklı bölge için farklı jiletler kullanabilirsin. Farklı bölgelerde aynı jilet/makineyi kullanmak hijyenik olarak doğru değil

Elinden geldiğine jilet kullanmamaya çalış. (Şahsımca. Sıfıra yakın makine kullanabilirsin ). Arkadaşın bahsetmiş olduğu gibi ayrı başlık kullanılması daha uygun olur. Jilet kıllanmayı daha da gürleştiriyor. Sakal içinse zamanla yeni çıkan sakallar aşırı şert çıkmaya başlıyor.

Vücut için ayrı bir başlık kullanman hijyen açısından daha sağlıklı olur. Ek olarak cildi yumuşatmak ve tahriş olmasını engellemek için de krem kullanman iyi olur.

Bu konularda utanılacak bir şey yok herkesin bilmesi, öğrenmesi gereken şeyler ancak bir teknoloji forumunda ne kadar sağlıklı yanıtlar verebiliriz pek emin değilim.
Bütçem 500 TL bir makine almak istiyorum sakal bıyık için 1 başlık bacak
ve özel yerler için de 1.başlık uygun olur mu 1 den fazla makine alamam

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
Bulunduğun şehirdeki herhangi bi aktara git 5tlye haman otu var onu al suyla karıştır dökülmesini istediğin yer sür 5k bekle kurusun su tutarak ovala tüm tüyler dökülür
tüy dökücü kreme 60 lira fln verceğine 15liraya git 3 tane al tüm vucudun bebek gibi olsun
vucuduna sürerken plastik eldiven yada onun gibi bir şey kullan elini tahriş ediyor

Caelius

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba bu konuları açmayı utanıyorum bana ayıp geliyor bir soru sormak istiyorum jilet mi yoksa makine mi almalıyım bacak kol sakal ve özel yerler aynı makineyle mi alınıyor bu konuları hiç bilmiyor sıfıra yakın alınmasını istiyorum bana bunları öğretecek bir abi tavsiyesine ihtiyacım var
Kol bacak vs makineyle al diger yerleri jiletle

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
makasla al

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
farklı makine daha iyi olur birden fazla başlık satan yoktu sanırım. özel bölge için sanırım başlığı küçük olanlar daha iyi olur normal traş makinesi zedeliyor bende sendede zedeler muhtemelen farklı traş makinesi alman daha iyi olur

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Özel bölgeler için ince bıcak a101 den al. Kalan para ile güzel bir tras makinesi alabilirsin

Top Bottom