Birgün ailenden birileri o bombalar altında can verdiğinde yazdığın bu mesajı unutma.valla boykot falan pek umrumda değil de sağlığını düşünen içmesin
(kola boykotunu kastediyorum)
Birgün ailenden birileri o bombalar altında can verdiğinde yazdığın bu mesajı unutma.valla boykot falan pek umrumda değil de sağlığını düşünen içmesin
(kola boykotunu kastediyorum)
Şimdi şöyle ki, filistin konusu zaten fazlaca dillendiriliyor. Bunun siyasetini yapmak istemiyorum ama kendi yaşadığın ülke ve hükümeti dünyada şuan israille en çok ticaret yapan devlet.Birgün ailenden birileri o bombalar altında can verdiğinde yazdığın bu mesajı unutma.
Siz hükümeti deil kendi vicdanınızı referans alın.Şimdi şöyle ki, filistin konusu zaten fazlaca dillendiriliyor. Bunun siyasetini yapmak istemiyorum ama kendi yaşadığın ülke ve hükümeti dünyada şuan israille en çok ticaret yapan devlet.
Filistin meselesi benim kontrolüm dışında, elimden bir şey gelmiyor. Umarım bunu anlayabilecek seviyedesinizdir. Peki siz haksız yere tutuklanan Türk vatandaşları ve çinde zulüm gören Türkler için ne yaptınız?Siz hükümeti deil kendi vicdanınızı referans alın.
Daha sonra hükümeti eleştirmeye hep beraber geçeriz.
Çöp olduğunu bile bile G3 alan arkadaşmışsın, pek sorgulamıyorum anladım seni kardeşim.Siz hükümeti deil kendi vicdanınızı referans alın.
Daha sonra hükümeti eleştirmeye hep beraber geçeriz.
Beni anlamana gerek yok.Filistin meselesi benim kontrolüm dışında, elimden bir şey gelmiyor. Umarım bunu anlayabilecek seviyedesinizdir. Peki siz haksız yere tutuklanan Türk vatandaşları ve çinde zulüm gören Türkler için ne yaptınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çöp olduğunu bile bile G3 alan arkadaşmışsın, pek sorgulamıyorum anladım seni kardeşim.
al gitsin kasma çokMoney hesabında sepete 2 adet ekleyince fiyatlar düşüyor.
![]()
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
2'sinin fiyatı iyi gibi.
Alıntıyı görüntüle![]()
Pepsi Kola 2,5 L - Migros
İçindekilerSU, ŞEKER (Ş)* VEYA FRUKTOZ-GLUKOZ ŞURUBU (F)*, KARBONDİOKSİT, RENKLENDİRİCİ (AMONYUM SÜLFİT KARAMEL), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (FOSFORİK ASİT), KAFEİN (0,1 g/L), AROMA VERİ.www.migros.com.tr
Alıntıyı görüntüle![]()
Pepsi Max 4 x 250 Ml - Migros
İçindekilerSU, KARBONDİOKSİT, RENKLENDİRİCİ (AMONYUM SÜLFİT KARAMEL), TATLANDIRICILAR (ASPARTAM*, ASESÜLFAM K), ASİTLİK DÜZENLEYİCİLER (FOSFORİK ASİT, SODYUM SİTRAT, SİTRİK ASİT),.www.migros.com.tr
@eneskaya6
Boykot mu? Fiyatlar iyi mi değil? Farklı bir sebep mi?
Alıntıyı görüntüle
Zıkkım iç.Ya size ne kardeşim adam indirimi paylaşmış isteyen içer size ne işinize bakın
senin ban vaktin gelmiş kanziiZıkkım iç.
Bu forumda olduğum sürece sizi adam edeceğim.
Vatana millete faydalı olacaksınız.
Adamlık ar*plar icin boykot yapmıyor diye insanlara hakaret etmekse almayım ihtiyar. Git başka köşede yap boykotunu burda milleti darlama.Zıkkım iç.
Bu forumda olduğum sürece sizi adam edeceğim.
Vatana millete faydalı olacaksınız.
Sen mi karar veriyorsun bunasenin ban vaktin gelmiş kanzii
Pardon hakaret nerede bulamadım da?Adamlık ar*plar icin boykot yapmıyor diye insanlara hakaret etmekse almayım ihtiyar. Git başka köşede yap boykotunu burda milleti darlama.
Boşa geçmiş bi ömürayran ekşi bişi berbat bi içecek. Milli içkimiz koladır
Kanzi manzi falan filan hocam sizin fenotip böyle mi? Bi araştırma yapıyorum da cevap vermeniz çok makbule geçer.senin ban vaktin gelmiş kanzii
aynen bra ya tam böyleyim anlarsın ya çakmak var mı harman kaldimBoşa geçmiş bi ömür
Kanzi manzi falan filan hocam sizin fenotip böyle mi? Bi araştırma yapıyorum da cevap vermeniz çok makbule geçer.