Kolay Gelsin kargo grevde mi ?

xurnashaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
Amazon üzerinden gamesir supernova almıştım kolaygelsin ile gönderdiler fakat iki gündür kargo teslimat şubesinde bekliyordu. Google da baktığımda grevde olduklarına dair bir kaç video var ve şikayetvarda benim yaşadığım sorunu yaşayan insanlar ortaya çıkmış. Şu an grev mi var ? Amazon desteği ile konuştuğumda asılsız olduğunu belirttiler.

Amazon üzerinden gamesir supernova almıştım kolaygelsin ile gönderdiler fakat iki gündür kargo teslimat şubesinde bekliyordu. Google da baktığımda grevde olduklarına dair bir kaç video var ve şikayetvarda benim yaşadığım sorunu yaşayan insanlar ortaya çıkmış. Şu an grev mi var ? Amazon desteği ile konuştuğumda asılsız olduğunu belirttiler.
Ben daha bugün kolay gelsinden kargo teslim aldım :) bölgesel bir şey olabilir belki.

Ben daha bugün kolay gelsinden kargo teslim aldım :) bölgesel bir şey olabilir belki.
iki gündür teslimat şubesinde bekliyor hocam, ankaradayım yenimahalle taraflarında yüksek ihtimal bizim taraftakiler greve dahil. Instagramda daha yeni atılmış bir videosu mevcut grevin.

iki gündür teslimat şubesinde bekliyor hocam, ankaradayım yenimahalle taraflarında yüksek ihtimal bizim taraftakiler greve dahil. Instagramda daha yeni atılmış bir videosu mevcut grevin.
evet bende görmüştüm kolaygelsinle alakalı böyle bir şey.

değil bizim kapıda :D

pazartesi 9700x aldım..salı teslimdi ama çarşamba gününe teslim olarak aldım.
Bugün teslim diyor ama dağıtıma çıkmamış.Yarın gelirse şükür.

Ekmek parası meselesi, olayın tam iç yüzünü bilmiyorum ama eğer alıcak bir hakları var ise umarım alırlar. Benim ürün ne olucak onu bilemiyorum gerçi.

Aynen, ankara Yenimahalle kargom teslim edilmedi. Dün şubeye ulaştı, halen daha bekliyor.

adamlar haklı zam yerine indirim yapıldığını iddda ediyorlar o yüzden

bugun kolaygelsin kargom teslim edildi belki sube sube vardir

adamlar haklı zam yerine indirim yapıldığını iddda ediyorlar o yüzden
umarım haklarını alırlar, keza bugüne kadar sorun yaşamadan teslimatları gerçekleştirdiler benim bir şikayetim yok. Gerçi şu an 4k verdiğim kol rehin kaldı ama olsun telafi edilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,397
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo
Geri