Neler Yeni

Kolay Gelsin Kargoya Ulaşamıyorum, Ne Yapmalıyım?

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Valla ilk defa sipariş verdim bu Çarşamba elime ulaşacak yazıyordu.Pazar günü elime ulaştı 3 gün erken geldi kutu hasarlıydı o ayrı konu ama çok da değil.Ben memnun kaldım şahsen

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Valla ilk defa sipariş verdim bu Çarşamba elime ulaşacak yazıyordu.Pazar günü elime ulaştı 3 gün erken geldi kutu hasarlıydı o ayrı konu ama çok da değil.Ben memnun kaldım şahsen
Valla bende aynı gün elime ulaştığını bilirim ilk siparişimdi sabah verdim öğlen gibi geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir
herhangi bir gelişme olursa lütfen bana yaz
amazondan siparişlerim bölümüne girdim, ürünün altındaki seçeneklerden yardım ala tıkladım, ordan amazon canlı desteğe bağlandım şimdi sorunumu çözüyorlar. Hızlı da bağlandı sen de öyle yap bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazondan siparişlerim bölümüne girdim, ürünün altındaki seçeneklerden yardım ala tıkladım, ordan amazon canlı desteğe bağlandım şimdi sorunumu çözüyorlar. Hızlı da bağlandı sen de öyle yap bence
Para iademin yapıldığını söyledi, 7 ila 10 gün arası bankamda olacakmış

Can...

80+ Platinum
Ben amazondan sırf kolaygelsin firmasıyla çalışıyorlar diye alışveriş yapıyorum 😃
Gördüğüm en iyi kargo firması.
Bende sırf kendi kargomu taşımak için LEGO aldım dün 😂

PTT ve sürat ile tanışmadın herhalde. Ben bir kere aldım adamlar yurtdışı ürününü iki gün erken teslim etti toplam 8 gün sürdü. Sürat 1 aydır kargomu getirmedi 😂
Knk sürat deme tüylerim ürperiyor 😂

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
haladaha gelicek kargo

Golf 4 R32

80+ Silver
4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
Aynısı banada oldu kolay gelsin müşteri hizmetlerini aradım 15dk bekledikten sonra bağlandım ve sorunumu anlattım. Her gün ara mutlaka çünkü bi temsilci başka bir şey diğeri başka bir şey diyebiliyor.

4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
Amazon canlı desteğe bağlan. Yazılı olarak.

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
Aynısı banada oldu kolay gelsin müşteri hizmetlerini aradım 15dk bekledikten sonra bağlandım ve sorunumu anlattım. Her gün ara mutlaka çünkü bi temsilci başka bir şey diğeri başka bir şey diyebiliyor.

Amazon canlı desteğe bağlan. Yazılı olarak.
onlarda iletişime geçemiyor 3 4 gün arka arkaya deneyince denemeyi bıraktım kolaygelsin adlı rezaleti aramayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom